Uinuvat leijonat


Lähialue tarjoaa hurjan määrän leikkipaikkoja ja -puistoja, mutta meidän tyttöjen ehdoton suosikki ovat "leijonat". Aukio, jolla on kolme nukkuvaa leijonaa esittävää patsasta. Isojen leijonien päällä kiipeily on hurjan kivaa ja niiden luokse Helmi haluaisi joka päivä. Leijonat ilmeisesti nukkuvat tosi sikeästi, koska ne eivät ole heränneet, vaikka muutkin lapset rakastavat niiden päällä kiipeilyä. Eivät ne ole heränneet siihenkään, että eräs äiti aina hyppii tahallaan niiden häntien päällä.Mielessäni kehittelen aina tarinaa siitä, kuinka leijonat yön pimeimpänä hetkenä heräävät, venyttelevät laiskan raukeasti ja lähtevät löntystelemään pitkin Arabianrannan katuja...The best playground around here are the sleeping lions.

4 kommenttia

 1. Kiva uusi blogituttavuus löytyi täältä, joten jään seurailemaan. :) Ihanan väristä ja pirteää teille, täällä haaveilee yksi sisustamisesta mutta ajanpuutteen takia sille ei oikein ehdi luoda ajatusta.

  VastaaPoista
 2. Hei ihanat leijonat. En tällasten olemassa olosta tiennytkään mitään. Kerrassaan hauska ajatus, että nää löntystelee yöllä :D hehe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Noi on tosi kivat näin aikuisestakin. Ja vieläpä aika aidon oloiset! Näyttävät tosin melko lempeiltä.

   Poista