Erilainen lauantai

Jo toisen kerran lähes saman viikon sisällä poiki blogiharrastukseni ihan uuden kokemuksen. Tällä kertaa siitä pääsi osalliseksi myös Helmi, sillä meitä kysyttiin esiintymään RAWR-lehden lasten muotinäytökseen Design Forum Shopiin. Shopissa on meneillään lasten lokakuu, jonka kunniaksi eilen järjestettiin lastenjuhlat ja kyseinen muotinäytös oli osa juhlien ohjelmaa.

Äidillä ja tyttärellä päällä Ivana Helsinki RAWR Editionin mekot.


Äidillä vainio.seitsosen neulemekko ja tyttärellä Höö:tä.
Nyt ovat siis äiti ja tytär päässeet kävelemään catwalkilla ja meikkaus, kampaus ja viime hetken paniikki takahuoneessakin on koettu. Lisähaastetta esiintymiseen toivat korkeat korot ja Helmin parin minuutin päiväunet. Isommilta kommelluksilta säästyttiin, vaikka tytär luonteelleen uskollisena päätti ensimmäisen kävelyn aikana vaihtaa omatoimisesti suuntaa. Kivaa kuitenkin oli kummankin mielestä! Äiti ainakin on edelleen fiiliksissä päästyään pukeutumaan upeisiin mekkoihin ja Anssi puolestaan pääsi fiilistelemään muotikuvaajana järkkäri kaulassa.

We got a great new experience yesterday when me and Helmi walked on the catwalk in a Kids' fashion show in Design Forum Finland. The show was organized by RAWR Magazine.

Lähetä kommentti