Blogibrunssi


Olin perjantaiaamuna brunssilla Lundian kutsumana urban a*:ssa. Lyhyen blogiurani ensimmäinen tilaisuus oli täydellinen piriste muuten sateisena ja varsin tavallisena perjantaina. Olin kutsusta erittäin otettu. Varsinkin siksi, että Lundia on yksi ehdottomia lemppareitani. Se edustaa mielestäni ajatonta, ekologista ja suomalaista designia parhaimmillaan ja on sitä paitsi uudistanut ilmettään erittäin onnistuneesti. Ihania värimaailmoja ja ideoita löytyy täältä. Tuotteiden muunneltavuus on omaa luokkaansa, vaikka meidän omat hyllymme tosin ovat sieltä kaikkein mielikuvituksettomimmasta päästä...
Lundia ja urban a* tekevät tänä syksynä yhteistyötä ja Erottajalla sijaitsevan myymälän ikkunassa on esillä Lundian hyllykokonaisuus, joka tällä hetkellä toimii kirjahyllynä, mutta muuntautuu ensi kuussa joksikin aivan muuksi..! Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos tuolla suunnalla liikutte.


I was on a brunch for bloggers invited by Lundia (one of my Finnish design favourites) and urban a*.

6 kommenttia

 1. heippa, huomasin tuon ihanan pöllön kuvissasi. harmikseni en saanut selvää valmistajasta. jelppaisitko? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmistaja on KG Design, pöllöjä täällä: http://www.kgdesign.se/interior/uggla-spargris-deko/27. Ja niitä myy ainakin siis tuo urban a*:-)

   Poista
 2. Kyllä noi leivät ja pirtelöt ois myös vaihtoehtona Dylanin brunssille mennyt bileiden jälkeen sunnuntaiaamuna!

  Anssi

  VastaaPoista