Uudistuneet nojatuolit

Meidän kaksi ruskeaa Artekin 401-nojatuolia lähtivät ennen muuttoa verhoilijalle ja palasivat uudistuneina uuteen kotiin heti samana päivänä, kun saimme avaimet.


Turhaan jännitin lopputulosta. Tuolit ovat kuin uudet (puuosia lukuun ottamatta ja toisaalta ne antavat tuoleille kivaa särmää) ja turkoosi verhoilu juuri sopiva. Tuolit on päällystetty samalla kankaalla kuin sohvakin (Lauritzonin Feel) ja samalla myös täytteet uusittiin, joten nyt ne ovat myös mukavammat istua.Kirjahyllyn edessä olevasta tuolista olen kaavaillut luku- ja käsityönurkkausta. Komerosta löytyneestä korista tulee käsityökorini.Toinen tuoli ei ole ihan vielä päässyt omalle paikalleen, mutta kohta sekin osa olohuonetta on raivattu turhasta muuttoroinasta.

4 kommenttia

  1. Hienoja tuoleja! Paljonko maksoi ja kauanko kesti? Suuruusluokka riittää, ei tarvi olla tarkkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ollaan oltu todella tyytyväisiä! Tuolien verhoilu maksoi yhteensä 800e (sis. alvin ja kuljetukset). Aikataulusta en osaa sanoa, koska meidän tapauksessa verhoilija vei tuolit verstaalleen säilytykseen jo hyvissä ajoin pois tieltä ennen muuttoamme ja toimitti ne sitten sopimuksen mukaan vasta uuteen kotiin.

      Poista