Heräteostos

Jos vanhan kodin läheltä löytyi Itäkeskus, jonne aina välillä eksyin tuhlaamaan rahojani, niin uuden kodin lähistöltä löytyy jotain paljon pahempaa. Nimittäin Arabia-keskus ja sen sisustusmyymälät.

Varastin itselleni tänään tunnin omaa aikaa ja lähdin itsekseni kävellen käymään noissa myymälöissä. Tarkoituksena ostaa Finlaysonin alesta ehkä pari pyyhettä. Anssille soittelin paikan päältä alennuksessa olevasta Hackmanin kasarista. Kotiin tuli kuitenkin mukanani jotain aivan muuta kuin pyyhkeitä ja kattiloita.


Pentikin liikkeestä bongasin nmittäin ihan mahtavan näköisiä tehdastyylisiä lamppuja. Sellaisia olen ihaillut jo jonkin aikaa ja tämä malli kolahti heti. Kyseiset lamput kuitenkin kuuluivat myymälän somistukseen, mutta onneksi yksi myytävä lamppu löytyi vielä varastosta. Ostin sen siltä seisomalta, avokaupalla toki. Aikaa Pentikin liikkeessä asiointiin kului ehkä noin viisi minuuttia.

Anssi oli aluksi järkyttynyt, mutta kun lamppu saatiin ruokailutilan kattoon kokeilumielessä roikkumaan, muuttui järkytys tyytyväisyydeksi ja sain kuulla ihan kohteliaisuudenkin: "kyllä mä nyt alan tykkäämään tästä sun sisustustyylistä".


Lamppu löysi siis uuden kodin meiltä. Ja nyt on tupari- ja synttärilahjarahat käytetty... Tämä valaisinhankinta tulee vaikuttamaan myös aikaisemmin suunnittelemiini valaisinratkaisuihin. Aiheesta lisää sitten, kun lamppuja saadaan kiinnitettyä.


2 kommenttia

 1. Kiva lamppu! :)
  Meillä kans ihmetellään mun sisustusmakua, Kimmoon ei teollisuus-tyyli oikein pure. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anssi yleensä seurailee mun sisustamista hiljaa sivusta ja sanoo aina välillä painavan mielipiteensä. Näköjään epäilyksiä on kuitenkin ollut tuosta sen kommentista päätellen:-D

   Poista