Messuilla: makuuhuoneita

Tänään vuorossa makuuhuoneet, joissa eniten kiinnitin huomiota ihanan kutsuviin sänkyihin. Rakastan runsaita petauksia, kasoittain tyynyjä ja torkkupeittoja, vaikka sellaisen tekstiilimäärän siirteleminen aamuin illoin hieman epäilyttää.

Tässä erityisesti miellytti tuo kudottu torkkupeitto.

Ihanat nuo nappityynyt!

Ystäväni tekemä upea yöpöytä!
Meiltäkin löytyy mummuni virkkaama päiväpeite, jonka tosiaan voisi laittaa sängylle näin.
Tällainen tuella seisova peili on kiva!

3 kommenttia

 1. Mekin käytiin Vuoreksessa viikko sitten, tuo turkoosi makuuhuone oli kyllä yksi kauneimmista huoneista, varsinkin kun tykkään tuollaisista loft-asunnoista. Tosin omaan makuun se oli samalla vähän liian valoisa. Mutta kaikenlaisia ideoita sai kyllä kivasti ammennettua noilta messuilta nimenomaan sisustuksen puolelle. Myös sellaisia ei meille koskaan -tyylisiä, hih. ;)

  Mut hei, paljon onnea teille uuteen kotiin! :) t. Heidi S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Tervetuloa kylään, jos liikutte tällä suunnalla! Joo, totta, kyllä sieltä löytyi niitä sellaisiakin "ei ikinä"-juttuja. Alunperin meinasin ehdottaa, että oltais treffattu Tampereella, kun tullaan tuonne messuille, mutta aikataulu olikin sit kuitenkin niin tiukka...

   Poista
  2. Kiitos kutsusta, laitetaan korvan taakse. Samoin meillä saapi poiketa, jos näillä suunnilla vastaisuudessa pyörähdätte. :) Mulla on tässä Hesa reissu suunnitteillakin jossain välissä, joten koitan laittaa sitten vaikka viestiä, jos ennätettäis nähdä..

   Poista