Messuilla: lastenhuoneita

Eilen koitti loppuloman kohokohta, kun pääsimme Anssin kanssa kahdestaan Tampereen asuntomessuille. Parempaa päiväretkiseuraa ja -kohdetta ei voisi toivoa. Kaiken lisäksi kävimme kaksi kertaa ulkona syömässä. Ihana päivä!

Talot olivat upeita, mutta keskityin lähes pelkästään niiden sisustukseen. Mitään erityistä lempparikohdetta en voi nimetä. Useissa kodeissa oli paljon kivoja juttuja, mutta yksikään ei noussut yli muiden. Ajattelin laittaa osan messupäivän kuva- ja ideasaaliista tänne blogiin. Räpsäisin kuvan aina kun näin jotain kivaa. Näköjään erityisesti näin kivoja sänkyjä (petauksia), lastenhuoneita ja asetelmia.

Aloitetaan vaikka niistä lastenhuoneista.Tuota kaupunkitapettia kaavailin joskus tyttöjen huoneeseen.

Keltainen ja turkoosi, ihana yhdistelmä!


Näköjään olen tykästynyt tyynyjä täpötäynnä oleviin sänkyihin. Tosin tuolta ne eivät näyttäisi lastenhuoneessa kovin kauaa. Luulisin, että meillä ainakin tyynyt päätyisivät hyvin pian lattialle.

Tämäkin tapetti on aika ihana!
  


Ja tämä lamppu on tosi ihana.

Liitutaulumaalilla maalattu pöydänkansi on hauska idea.


Nämä taulut olivat mielestäni hauskat. Kaikista löytyy joku vanha tuttu.
 

10 kommenttia

 1. Samaan harlekiinitapettiin minäkin tuolla tykästyin ja nyt haaveilen sitä uuden kodin lastenhuoneeseen. Tällä hetkellä tytön huoneessa on tuo talot- (kaupunki) tapetti vihreänä. Keltainen viehättää nyt kovasti valkoiseen, mustaan ja harmaaseen yhdistettynä ja ensimmäinen tyyny tulevaan lastenhuoneeseen valmistuikin juuri tuossa värimaailmassa. Kuvassa näkyvä keltainen sunkin ihanaksi kehuma lamppu voisi olla huoneessa aika kiva :) Satuitko huomaamaan, tai tiedätkö ennestään, kenen se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo tapetti on kyllä ihana! Ja samoin tuo lamppu, hitsit kun en huomannut katsoa sen alkuperää. Messuoppaan mukaan tuon kohteen valaisimet on Plusminus Partnersilta ja Innojokilta. Ihan kuin olisin nähnyt tuollaisen keltaisen (tai sitten hyvin samanlaisen) Helsingin Artekilla...

   Poista
  2. Pakko oli selvittää kun jäi vaivaamaan. Kuvahaun perusteella näyttäis olevan Muuto / Form us with love: Unfold :)

   Poista
  3. Hei hienoa, kiitos tiedosta!:-) Oon muuten kovasti yrittänyt liittyä sun lukijaksi, mutta jostain syystä Blogger aina herjaa jostain virheestä tai sitten lisää mut lukijalistaan nimettömänä ja kuvattomana...

   Poista
 2. Mä harkitsin meidän keittiöön aikoinani tuota harlekiini-tapettia, mutta harmaana. Päädyin sitten toiseen harlekiini-kuvioiseen tapettiin. Ihana se on silti, sitä tulee vielä jonnekkin. :)
  Kivoja lastenhuoneita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla tapetilla voisin kyllä niin tapetoida yhden seinän lastenhuoneessa! Olin kyllä ihan positiivisesti yllättynyt messujen lastenhuoneista, tosi paljon kivoja värejä ja yksityiskohtia. Hei olisi kiva nähdä joskus kuvia siitä teidän keittiön harlekiinikuvioisesta tapetista:-)

   Poista
 3. Joo oli kyllä kiva päivä kahestaan!!

  Anssi

  VastaaPoista
 4. Kivoja sisustuksia!! Selkeesti nyt näkyy olevan värimaailmat musta-valko-harmaa-keltainen suosittuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuota väriyhdistelmää näkyi lastenhuoneiden lisäksi myös muissa huoneissa!

   Poista