Mustavalkoista vaihteeksi

Tänään oli mun vuoro pistää kotona tuulemaan, kun muu perhe lähti Espooseen viettämään lauantaipäivää. Aamupäivä ja osa iltapäivästäkin on siis kulunut ommellessa. Täytyy kyllä sanoa, että mulle ompeleminen ilman ohjeita ja kaavoja vaatii enemmän keskittymiskykyä ja miettimistä kuin lukion pitkän matikan koe aikoinaan.


Ompelin nimittäin muotoonommellun päällisen makuuhuoneen divaanin (sängyn) patjan päälle. Ohjeita ei ollut. Olin vain huolimattomasti vilkaiisut vastaavanlaista päällistä mökillä ja todennut "onnistuu". No onnistuihan se lopulta. Useiden tuntien, hirveän hermoilun ja ääneen sadattelun jälkeen.


Ja tämän näköinen on muuten nykyään se huuto.netistä löytämäni ruskea työtuoli. Ompelin sille äsken ylimääräisestä kankaasta istuintyynyn päällisen.Työhuoneesta tuli siis mustavalkoinen nähtyäni Avotakassa inspiroivan kuvan. Aihetta käsittelevän postauksen (ja työtuolin ennen-kuvan) näet täältä. Tehosteväriksi kaavailemaani pinkkiä löytyy työhuoneesta toistaiseksi melko vähän.


2 kommenttia

  1. Miten sait tuolin niin tasaisen mustaksi? Tai siis ei näy siveltimen jälkiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en siis tosiaankaan ole mikään mestarimaalari, mut sanoisin, et kannattaa käyttää pensselissä sopivasti maalia. Ei liikaa, mut toisaalta ei liian vähänkään (silleen et pensseli ois ihan kuiva). Tossa ei näy ehkä siksi niitä siveltimen jälkiä, koska kehno hionta kuultaa läpi, eikä niitä erota:-D

      Poista