Tien päällä

Kesän ensimmäinen automatka. Suomalaista metsämaisemaa. Vessa- ja kahvinhakutaukoja. Auton hiljentäessä herääviä lapsia. Matkalukemista (Kuukausiliite ja Avotakka), mitä ei kuitenkaan jaksa lukea. Mä haluaisin löytää kivoja tehtaanmyymälöitä, Anssi haluaisi olla nopeasti perillä. Ensimmäinen postaus-kokeilu iPhonella...

2 kommenttia

 1. Millä ihmeellä sait kuvia lisättyä iPhonesta?!? Jollain app:lla? Kerro salaisuutesi heti nimimerkillä periksi antanut iPad-orja (löytyy myös iPhone, joten hätätapauksessa silläkin "tarvitsisi" joskus voida...)

  Automatkaan lähtö minullakin tässä edessä, ihan yksin kylläkin. Vähäisiä unia taustalla, hereilläpysymisstrategiasuunnittelu käynnissä.

  Silloinkin, kun apukuskina, olen huomannut saman, että oikeasti ei jaksa / pysty keskittyä mihinkään lehtiin edes (vaikka lehdistäkin tulee useimmiten lähinnä "luettua" kuvat... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on bloggerin ilmainen application, jolla yllättävän hyvin sai postauksen tehtyä ja kuvat lisättyä! Olin nimittäin asennoitunut paljon työläämpään kikkailuun. Tosin kuvia ei voi liittää kuin tekstin loppuun.

   Turvallista ajomatkaa sinulle!

   Poista