Lisää löytöjä

Täällä taas kylmä hiki alkaa nousta otsalle, kun pakkauspuuhissa ahkeroiduista juhannuspyhistä huolimatta hommaa tuntuu riittävän aikamoisesti.

Kuitenkin piti tulla kertomaan teille taas muutamista löydöistä. Eteisen yläkaappeja tyhjentäessäni löysin lautapelien takaa hyvinkin epämääräisen laatikon, jonka sisuksista paljastuivat seuraavat esineet.


Vanhaa piianpeiliäni olin varsinkin muistellut haikeudella nähtyäni samanlaisen täällä. Kylläpä ilahduin kun tajusin että se onkin vastoin muistikuviani tallessa. Ja tuo puhelin on kyllä myös aika ihana, katsotaan löytyisikö sille jostain paikka...


6 kommenttia

 1. Meillä oli kotona samanlainen puhelin kun olin pieni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo puhelin oli kakkospuhelimena makkarissa. Muistan "salakuunnelleeni" sillä äitiäni, joka puhui eteisen puhelimessa ja oli hyvinkin tietoinen siitä, että myös mä olin linjoilla:-D

   Poista
 2. Meillä vanha puhelin on yksi parhaimpia leluja Islalla :) jos ei muuta käyttötarkoitusta löydy. Joskus vanha puhelin ollut myös sisustuksessa mukana.
  t. Kira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, voi olla, että meilläkin se menee ensin tyttöjen leikkeihin. Mutta yritän kyllä keksiä sille jostain paikan koriste-esineenäkin:-)

   Poista
 3. Viime kesänä myin kirppiksellä pois kaksi tuollaista peiliä (minun ja siskoni vanhat) parilla eurolla. Nyt en halua myöntää, että kadun tekoani... Hyvähän se on päästä tavarasta eroon.

  Äh. Myönnettävä. Kaduttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aikaisemmin pariin otteeseen hankkiutunut aika suuresta määrästä tavaraa eroon ja nyt muutossa kuitenkin jo muutamaan kertaan yllättänyt itseni positiivisesti, kun olenkin säästänyt sellaisia juttuja, joita luulin heittäneeni pois. Mutta sitten toisaalta pois on kyllä aikaisemmin lentänyt sellaisia asioita, että en halua edes ajatella...

   Poista