Tyhjennetyt tilat

Muuttoon on aikaa enää muutama päivä (ja yö). Liikkumatila varsinkin olohuoneessa pienenee, kun täysien muuttolaatikoiden määrä kasvaa. Kaapit tyhjenevät ja jätesäkit täyttyvät. Alkuviikkoon on mahtunut monia viimeisiä kertoja: viimeinen kauppakäynti Prismassa, viimeinen lenkki, viimeinen kävely mökille ja nyt on menossa viimeinen pesukoneellinen.


Omat tunteeni vaihtelevat stressin, haikeuden ja innostuksen välillä. Yleensä lähinnä niin, että nukkumaan mennessä uni ei meinaa tulla, kun pää on täynnä suunnitelmia uuteen kotiin, yöllä unta häiritsee vielä tekemättömät hommat ja päivällä eletään pakkausarkea. Haikeat hetket ajoittuvat sinne johonkin väliin. Niitä ei tosin ole paljon.


Myös tytöistä huomaa, että jotain on tapahtumassa. Armi heräilee yöllä monen kuukauden tauon jälkeen, Helmi kaipaa kovasti huomiota ja läheisyyttä ja muutto kuulemma jännittää.


Kaiken tämän luopumisen keskellä rupesin eilen suunnittelemaan nykyisen työhuoneen sisustusta. Tyhjennetty vaatehuone on tosi iso ja siellä on ikkunakin. "Tänne saisi tosi kivan työnurkkauksen ja sitten tää vois olla vanhempien makuuhuone ja toi iso makkari vois olla lastenhuone."1 kommentti

  1. Oo, jaksuja muuttoon - on siinä aina oma härdellinsä! Mutta uusi koti on aina uusi koti, ja on ihan mahtavaa, kun saa tavarat paikoilleen :)

    VastaaPoista