30

Eilen sitten ikäni siirtyi seuraavalle kymmenluvulle. Se kovasti hössötetty päivä sujui kuten muutkin juhannukset. Varta vasten mua varten Stockmannin Herkussa edellisenä iltana klo 20.30 paistettuja aamupalabageleita lukuun ottamatta.


”Ikä on vain numero”, sanotaan. Olen itsekin sanonut niin useasti ja siltä todella tällä hetkellä tuntuu. Nuorempana ikä oli kyllä paljon muutakin kuin numero ja 30-vuotias tuntui jo aika vanhalta. Samalla lailla kuin lapsena kaikki aikuiset vaikuttivat vanhoilta ja järkeviltä. Tässä sitä nyt ollaan 30-vuotiaana, enkä kyllä omasta mielestäni ole ollenkaan sellainen kuin nuorena ajattelin tai lapsena koin. En vanha enkä kovin järkeväkään. 


Ehkä kolmenkympin kriisini odottaa jossain kulman takana, mutta tällä hetkellä olo ei ole mitenkään erityisen 30-vuotias. Mähän se tässä vain olen, oli ikä sitten mikä tahansa.


Kotikaupunki-sarjani on nyt vaaleanpunaisen lahjakupin myötä täysilukuinen!

Kuvituksena saamiani syntymäpäivälahjoja. Kiitos vielä kerran kaikille muistamisesta; onnitteluista, korteista ja lahjoista!

9 kommenttia

 1. Onnittelut kolmekymppiselle! Mulle ei ole iskenyt ikäkriisiä, vaikka pyöreitä tuli jo joku vuosi sitten täyteen - ikä vaan ei merkkaa tosiaan oikein mitään, numeroita vaan :)

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! Ikä on vaan numeroita, mulle tulee elokuussa jo 33 mittariin. Iiks! ;)
  Kauniita lahjoja olet saanut, mulla ei olekkaan tuota Kotikaupunki-sarjaa kuin 1 muki. Mitäs sarjaa nuo kelta/musta/valkoiset on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Nuo kipot ovat Marimekon Stockmannin 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi lanseerattua Oiva Kestit -sarjaa, jota on saatavilla vain rajoitetun ajan.

   Poista
  2. Saakohan muualta kun Stockmannilta, kun täällä perähikiällä ei semmoista ihmettä ole. ;) Vai pitääkö ajaa reilu 100 kilsaa lähimpään Stockmanniin...

   Poista
  3. Nyt vasta huomasin että Stockmannin juhlavuoden, eli kyllä on lähettävä autoajelulle. :)

   Poista
  4. Mut entä hei Stockmannin verkkokauppa..? Sieltä niitä taitaa myös saada.

   Poista
 3. Klikkauduin juuri blogisi lukijaksi. Ajauduin sivulle etsiessäni virkatun rahin ohjetta. Onnea teidän kauniille uudelle kodille. Minun käsitöitäni löytyy www.mollyscandyshop.blogspot.com

  VastaaPoista