Sivupoluilla

Aurinkoinen päivä ja viikonloppuna virinneet matkasuunnitelmat saivat tieni kulkemaan vaatteiden ”hovihankkijani” Asos.comin sivuille kesäasuostoksille. Olen tilannut Asosilta jo usean vuoden ajan. Virheostoksiakin on tullut aina joskus tehtyä ja englantilaisessa nettikaupassa palautuspolitiikka on melko monimutkainen. Enemmän olen kuitenkin onnistunut hankkimaan niin ihania vaatteita, että klikkailen niitä tuolta kotiin edelleen. Nyt jään jännittämään, kumpaanko kategoriaan jumpsuit ja bikinit kuuluvat...

Kuvat Asos.com

Kuten olettekin varmasti huomanneet, niin poikkean aina välillä (varsinkin viime aikoina) melko paljonkin tuosta pääjuonesta (muutto ja sisustus). Tämä siitä syystä, että muuttovalmistelujen ja mökkielämän tiimellyksessä itse sisustusaiheiset suunnitelmat ja ajatukset ovat jääneet päässäni vähemmälle. 

Näin laaja aiherepertoaari saattaa olla vain väliaikaista, tai sitten pysyvää. Siihen vaikuttavat allekirjoittaneen fiiliksen lisäksi myös teidän mielipiteenne. 

Siis oi rakkaat lukijani, jos tykkäätte muistakin, kuin sisustusaiheisista postauksistani, niin älkää epäröikö ruksata Tykkään-ruutua aina kun luette teitä kiinnostavasta aiheesta. Tai sitten voitte kirjoittaa mieltymyksistänne ja lempiaiheistanne kommenttiboksiin. Palaute on enemmän kuin tervetullutta ja se otetaan kiitollisena vastaan!

2 kommenttia