Vaatehuonehaaveilua

Haluaisin, että tulevat vaatehuoneemme olisivat vaatehuoneita. Eivät epämääräisiä komeroita, jotka tungetaan täyteen tavaraa, vaan hyvässä järjestyksessä olevia säilytystiloja, joihin voisi mennä hyvillä mielin hengailemaan ja valitsemaan seuraavan päivän vaatteita. Isojahan ne eivät ole, mutta kun olisivat edes järjestyksessä.


Toisessa olisi aikuisten vaatteet ja toisessa lasten. Ylimpien hyllyjen laatikoihin voisi piilottaa hätätapauksessa muutakin, mutta näkyvillä olisi vain vaatteita ja muuta pukeutumiseen liittyvää.


Kuvissa näkyy nykyisen kodin säilytysratkaisuja. Nykyinen vaatehuone on juuri sellainen kun en haluaisi niiden tulevien olevan.


2 kommenttia

  1. Hyvässä järjestyksessähän nykyinenkin on! :) Meillä ei ole vaatehuonetta, eikä edes komeroa. Kaappitilaakin oli todella vähän valmiina, joten on jouduttu tosiaan luovimaan ja miettimään miten saisi tämän perheen vaatesirkuksen kesytettyä! Vaatehuone olisi kyllä luxusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä se on joten kuten järjestyksessä (varsinkin nyt kun oon karsinut sieltä hurjan määrän tavaraa), mutta siellä on niin paljon kaikkea muutakin kuin vaatteita:-) Säilytystila on kyllä aina ongelma, tuntuu, että sitä ei koskaan voi olla liikaa:-)

      Poista