Maalaushommissa

Edellispäivien muuttostressi on väliaikaisesti hieman helpottanut. Parannuskeinoksi riittivät tällä kertaa jäljellä olevien päivien laskeminen ja muutaman lisälaatikon koluaminen (tällä kertaa löytyi mm. lippusia ja lappusia ulkomaanmatkoilta). Kohta taas jatketaan.


Viime viikolla aloitin myös huonekalujen maalausprojektin, joka jatkunee vielä pitkään. Tavoite oli, että edes pinnatuolit saisivat uuden maalin ennen muuttoa ja siinä suhteessa ollaan jo todella hyvässä vaiheessa. Kolme valkoista pinnatuolia ruokapöydän ympärille on muuttovalmiina, yksi huonokuntoisin on hiottu maalausvalmiiksi ja työhuoneen tuoli on maalattu jo kertaalleen mustaksi.


Mökin piha on osoittautunut ihanteelliseksi maalausstudioksi ja maalaaminen todella mukavaksi puuhaksi. Hiominen onkin sitten ihan toinen juttu. Mutta sitäkin hommaa on helpompi tehdä ulkosalla puutarhahanskat käsissä.
8 kommenttia

 1. Aika Pro-meininkiä..Hyvä!!

  Anssi

  VastaaPoista
 2. Kivat tuolit. Meillä vastaavat keittiössä, olleet jo mulla käytössä yli kymmenen vuotta. Välissä haaveilen uudemmista eräistä muovisista, mutta en raski omistani luopua. Äidin ja isän vanhat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nämäkin ovat aika vanhat, alunperin peritty joltain sukulaiselta ja sitten olleet vuosia käytössä meidän mökillä, missä oon niitä aina ihastellut. Nyt sinne siirtyy meidän nykyiset keittiön tuolit.

   Poista
  2. Meidän tuolit taitaa olla 60-luvulta, jos en ihan väärin arvaile.

   Poista
 3. Voisin tuoda sulle tuon meiän keittiönpöydän tuohon jatkoksi maalattavaksi ;D

  Jenni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D Toi on kuule sen verran simppeliä hommaa, et maalaatte ite nyt kesälomalla!

   Poista