Sohvaton koti

Nyt on tavaraa viety pakettiautollinen Sortti-asemalle. Mieli on kevyempi, vaikka pahalta tuntui rahdata noin paljon uusiokäyttöön kelpaamatonta kaatopaikalle... Huonoa omaatuntoa hieman rauhoittelee 36 euron jätemaksu ja se, että lajitteluasemalla sain edes muutaman tavaran heitettyä hyödynnettävien lavalle ja ainakin elektroniikkaroju ja ongelmajätteet päätyivät niille tarkoitettuun paikkaan.

Kun nyt kerran pakettiauto oli vuokrattuna ja tarkoituksena se, että kaatopaikalle ei tarvitsisi enää toistamiseen tämän muuton yhteydessä mennä, niin hyvästelimme sitten hetken asiaa sulateltuamme myös meidän parhaat päivänsä nähneen sohvan. Pois se olisi mennyt joka tapauksessa (eikä varmasti olisi kelvannut kierrätyskeskukseenkaan), joten ollaan nyt sitten kesään asti ilman. Toistaiseksi televisiota voi katsella nojatuoleissa istuskellen, mutta kun ne toukokuussa lähtevät verhoiltaviksi, niin sitten ollaan vissiinkin lattian tasossa.

Eipä sitä ihan joka päivä pääse sohvalle kumpparit jalassa hyppimään!

4 kommenttia

 1. Patja vaan lattialle :) tsemppiä!
  t. Kira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun olisi ylimääräisiä patjoja... Mutta eiköhän me jotain keksitä:-) Muuten on aika epämukava MM-kisakatsomo:-D

   Poista
 2. Roudatkaa teiän sänky olkkariin :D


  Jenni

  VastaaPoista