Lastenhuoneesta

Jatketaan nyt tätä lapsiteemaa näin Lapsimessuviikonlopun kunniaksi. Tällä kertaa aiheena lastenhuoneen sisustus ja värit. Aikaisemmin suunnittelin tyttöjen huoneen väreiksi punaista, keltaista, vihreää ja sinistä. Sittemmin rupesin näitä värejä epäilemään. Onko ne sittenkään kivat? Onnistuuko tuollaiset värit tyttöjen huoneessa? Entäs se vaaleanpunainen?

Kuva Lundia


Nyt olen kuitenkin palannut takaisin tuohon alkuperäiseen suunnitelmaan. Ei pelkästään käytännön syistä (muistatte varmaan, että nuo ullakolta tekemäni löydötkin tukevat tätä väriteemaa aika mukavasti), vaan myös siksi, että olen löytänyt monia muitakin kivoja juttuja ja inspiroivia kuvia asiaan ja kyseisiin väreihin liittyen.

Kuva Finlayson
Kuva Lagerhaus


Viimeisimpänä ihanat kuvat Lundian uudesta tuote-esitteestä. Ne antoivat minulle varmuutta, että kyseiset värit voivat todella toimia. Nämä kuvat aion pitää mielessä lastenhuoneen sisustusta suunnitellessani. 

Kuva Lundia
 Heh, arvaatte myös varmaan, mihin huoneeseen aion seuraavaksi virkata koreja...

2 kommenttia

  1. No ei tytöille tarvi aina olla pinkkiä ja vaaleanpunaista :D Kivan näköisiä juttuja olet suunnitellut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:-) Yritän melkeen aina pyrkiä siihen, että vaikka tyttölapsia onkin, niin pinkki ja vaaleenpunanen ois vaan värit muiden joukossa.

      Poista