Pinnatuoli

Pinnatuoleja on näkynyt sisustuslehtien sivuilla jo jonkin aikaa. Mielestäni ne ovat ihanan siroja ja kauniita. Kun teimme kaupat uudesta kodista melkein puolisentoista vuotta sitten ja rupesin suunnittelemaan sisustusta, päätin melkein ensimmäisenä ottaa mökillämme olevat valkoiset perintöpinnatuolit ruokapöydän tuoleiksi Artekin pyöreän pöydän seuraksi. Nykyiset käsinojalliset satulavyötuolit kun ovat turhan raskaat ja massiiviset jokapäiväiseen käyttöön (ja sitä paitsi ruskeat).

Uusin huuto.net-hankintani

Nyt pinnatuoleja näkee joka puolella ja jostain luin, että ne ovat tehneet näyttävän paluun. Kyllä, niin näyttävän etten todellakaan ole ainoa joka niitä kotiinsa halajaa. Kolme pinnatuolia siis onneksi löytyy mökiltä, mutta yksi ainakin oli löydettävä lisää. Turvauduin taas huuto.netiin ja jäin monta kertaa nuolemaan näppejäni, koska huutosumma nousi mielestäni kohtuuttoman korkeaksi. Nyt kuitenkin vihdoinkin sain huudettua yhden 21 eurolla. Onhan hinta edelleenkin melko paljon kunnostusta vaativasta tuolista, mutta uusi omistaja on erittäin tyytyväinen.

Tällainen kuva löytyy suunnitteluvihkostani, muistaakseni jostain Ikean vanhasta katalogista leikattu.

Neljälle satulavyötuolille etsitään siis kohtapuoliin vuorostaan uutta kotia. Yhden olisin mielelläni jättänyt vaikka makuuhuoneeseen, mutta taitaa olla kuitenkin parempi koittaa myydä kaikki neljä samalla kertaa.


3 kommenttia

 1. Makee suunnitteluvihko!
  Kunnon meininkiä tekemisessä!
  Näyttää homma olevan hallussa..

  Anssi

  VastaaPoista
 2. Löysin tieni tänne :) Jään innolla seuraamaan! Pinnatuolit ovat aivan ihania :) Meillä on kaksi; yksi huonokuntoinen Fanett ja Ikean Agamin edeltäjä(kai).

  VastaaPoista