Valmiit tyynyt

Yksi tämän pääsiäisen hartaista toiveista oli saada vähän ommeltua. No tulihan sitä ommeltua. Aloitin pitkänäperjantaina ja jatkoin kuin lumottuna lauantai-iltapäivään, kunnes kaikki suunnittelemani ompelukset olivat valmiina. Keskeytin työt vain pakon edessä (mielestäni valitettavan usein). Homman valmistuttua olo oli mahdottoman tyytyväinen ja loppupääsiäisen saattoi hyvillä mielin ottaa rauhallisemmin.Nyt on siis Eurokankaan ihanista kankaista tehty sohvatyynyjä tulevaan olohuoneeseen ja vielä bonuksena jämäpaloista viirinauhakin. En ole aikaisemmin ommellut omin päin kuin vain lakanoita vaihtelevalla menestyksellä, joten täytyy taas kiitellä mahdottoman hyviä ohjeita, jotka löytyivät täältä. Niiden avulla selvisin kunnialla piilovetoketjunkin tekemisestä.

Tyynyt edestä ja takaa


Noita viirinauhoja voi tehdä vaikka vanhoista tyynyliinoista. Leikkasin jo kolmiot seuraavaa varten valmiiksi, mutta se projekti saa vielä odottaa vuoroaan. Niille löytyi muuten ohje täältä.

Ja vielä yksi kuva...
7 kommenttia

 1. Ihania! Oon itse noita viirinauhoja katsellut erilaisista verkkokaupoista juuri lastenhuoneen sisustukseen. Hmm....saas nähdä uskallanko joskus myös kokeilla tehdä itse :)
  t. Kira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Toi viirinauhan teko oli kyllä ihan helppoa, joten kannattaa kokeilla ite! Saa just sellasen kuin haluaa:-)

   Poista
 2. Very nice blog, I'll deffinately follow. :)
  Feel free to check out my blog.
  Greetings from Estonia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Than you and welcome! You also have a very nice blog:-)

   Poista
 3. Juuri niin herkulliset tyynyt tuli kuin kuvittelinkin.

  Milla

  VastaaPoista