Päivä ullakolla

Pääsiäiseksi suunniteltu vinttikomeron raivaus toteutui vasta tänään ja ullakolla tuli vietettyä tunti jos toinenkin. Nyt olo on jo vähän kevyempi, vaikka lajitellut rojut odottavat vielä jatkosijoituspaikkaa.


Meidän vinttikomeromme on suurin piirtein kolme kertaa normikomeroa suurempi ja täpötäynnä tavaraa (lisäksi olemme vallanneet väliaikaisesti (kahdeksi vuodeksi) myös pienen komeron käytävän vastakkaiselta puolelta, ääriään myöten täynnä sekin…). Puolustukseksi täytyy sanoa, että ei ainoastaan meidän perhe ole ehtinyt tuollaista määrää tavaraa keräämään, vaan osa niistä oli vielä rakkaiden vanhempieni peruja. Raivausurakan aloittaminen kummitteli siis mielessäni melko ahdistavana.

Tavarat siirrettynä vinttikäytävälle lajittelua varten

Joukosta löytyi niin turhaa kamaa, yllätyksiä kuin rakkaita muistojakin. Jopa sellaista, mistä luulin jo vahingossa luopuneeni. Nyt komeron sisältö on lajiteltuna neljään eri ryhmään osoitteen mukaan: uuteen kotiin, kirppikselle, kierrätyskeskukseen ja kaatopaikalle matkaavat säkit ja laatikot. Meidän mukanamme muuttaa noin kolmasosa. Jos joku tarvitsee joskus lainaan mehumaijaa, ilmakiekkopeliä tai rinkkaa, niin meiltä löytyy!

Lähetä kommentti