Voihan verho!

Olohuoneen ihaniin isoihin ikkunoihin on mulla ollut jo jos jonkinlaista suunnitelmaa. Edelleenkään en ole ihan päässyt yli tästä, mutta kuitenkin laskosverhot ovat jo pitkään olleet se varteenotettavin vaihtoehto. En nimittäin haluaisi pilata tuota avaruuden tuntua ripustamalla verhoja ainakaan joka väliin. Olisikohan noilla lastenhuoneen onnistuneilla verhoilla ollut osuutta asiaan, mutta nyt tuntuu, että olohuoneenkin verhotilannetta olisi kiva saada eteenpäin.Tästä mummin kätköistä löytyneestä Marimekon Fandango-kankaasta olin ajatellut tehdä tyynyjä uutta syksyistä lemppariväriä lisätäkseni, mutta iskinkin sen tuonne nurkkaan roikkumaan. Ja nyt en tiedä mitä ajatella. Onko se vain nurkassa jököttävä pimeä mörkö vai voisiko se oikeasti olla noin...5 kommenttia

 1. Kangas on nätti! Miltä se näyttäis, jos sen siirtäisi noiden ikkunoiden väliin?

  Mulle on tosi vaikee ollut ratkaista toi verhojuttu tässä meidän nykyisessä kodissa, jossa yksi seinä on kokonaan ikkunaa. Kun tuntuu, että jotakin pehmennystä täytyy olla, mutta sitten ettei tule liikaa ja tuki verhoilla just sitä avaruutta. Laskosverhot voisikin olla kivat! Verhot on aina hitsin vaikeet päättää. Keittiössä meillä ei oo verhoja, enkä sinne niitä kaipaakkaan. Kapat kun ei oikein iske.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kinkkinen juttu:-) Luulen, että koitan metsästää niitä laskosverhoja. Tosin näin syksyllä ja talvella pitkät verhot toisivat lämpöä ja kodikkuutta. Mutta täytyy tosiaan koittaa tuota kangasta tuohon keskellekin!

   Poista
 2. Tykkään myös tuosta kankaasta ja sen kuvioinnista, en millään raaskisi leikellä sitä tyynyiksi... Pohdinta jatkuu, jos sen seuraksi hankkisi vaikka jotain ei noin tummaa... Voisivat olla sitten väliaikaisverhot/talviverhot, kunnes löydän ne laskosverhot.

  VastaaPoista
 3. Meillä on hyvin samantapainen seinä, tai siinä on pätkä seinää / ikkuna / seinää / ovi / seinää / ikkuna / seinää. Siis lyhyesti, terasin ovi vielä tuossa ikkunoiden välissä :) Alkuun laitoin molempiin reunoihin tummat verhot ja samaa pohdin kuin sinäkin, että pitääkö vai eikö. Kiva mutta ei ehkä kumminkaan. Aika pian ostin sitten valkoiset pellavaverhot ja niiden tultua huomasi miten kovasti tummat palkit sivuissa pienensivät ja pimensivät huonetta. Nyt en vaihtaisi valkoisia pois. Mutta talvea kohti toimii tummakin, tuo nimenomaan sitä kodikkuuta ja pesämäisyyttä. Kangas on kyllä tosi nätti, joten ehkä katselet talven yli ja vaalennat kevättä kohti?

  Ja niitä verhoja meillä siis nyt 3kpl, molemmissa reunoissa yksi ja yksi toisella puolella ovea, eli keskellä seinää. Mä tykkään ylipäätään verhoista paljon enkä ilman niitä ehkä osaisi olla, mutta kinkkisiä ne kyllä aina valinnaltaan on :) En muuten ehtinyt aiemmin kommentoida, mutta ne teidän lastenhuoneeseen tulleet elefantit on tosi ihanat ja pirteät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä verhopohdinta on kyllä aikamoista. Tätä pähkäilin jo ennen muuttoa ja vielä jatketaan:-) Joo, luulen tosiaan, että jos tuolla (ja kahdella muulla vaaleammalla, kuitenkin sävyyn sopivalla, mistä sitten sellaiset löydänkään) menisi talven yli ja vaaleampia tai niitä laskosverhoja etsiskelisin sitten keväällä. Siinä tapauksessa tämä verho siirtynee keskelle ja ne kaksi mahdollista muuta nurkkiin... Hmm...

   Ja kiitos! Lastenhuoneen verhoprojekti oli kyllä huomattavasti helpompi kuin tämä:-D

   Poista