Kodin sydän


Nimittäin keittiö. Meidän tapauksessa ei ehkä nyt ihan sanonnan vertauskuvallisessa merkityksessä (mikä se sitten tarkalleen ottaen onkaan), mutta ainakin, jos pohjapiirustusta katsoo. Kun saimme tämän talon asuntojen pohjapiirustukset aikoinaan nähtäväksi ja yritimme niiden perusteella valita suosikkiamme, niin tykästyin tämän asunnon alakerran pohjaan. L:n muotoinen olohuone/ruokailutila ja saarekkeella erotettu pitkulainen avokeittiö vaikuttivat hyvältä. Ja ovat sellaiseksi osoittautuneetkin. Tosin saareke vetää puoleensa magneetin lailla kaikenlaista epämääräistä roinaa.

Keittiön pintamateriaaleissa meillä oli valittavana kaksi vaihtoehtoa. Haaveilen vaihtavani ainakin vetimet jossain vaiheessa.


Keittiöstä en ole aikaisemmin pahemmin kuvia laittanutkaan, koska tila on aika pimeä. En kuitenkaan enää jaksanut odottaa siihen saakka, että saamme lampun kattoon. Joten jynssäsin ja järkkäsin äsken keittiön kuvauskuntoon. Siitä tuli harvinaisen siisti ja pysyikin sellaisena peräti 10 minuuttia, kunnes Espoosta asti työmatkapyöräillyt Anssi tuli nälkäisenä kotiin ja rupesi laittamaan ruokaa...

Design Marketista hankitut Polka Jamin kortit odottavat vielä paikkaansa.
2 kommenttia

  1. Keittiö on tosi kiva, mä taas tykkään paljon noista vetimistä! Mitäs matskua teidän lattia on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:-) Kyllä mäkin olen alkanut noihin vetimiin jo tottua, ensin olin sitä mieltä, että vaihtoon saman tien. Lattia on saarniparkettia.

      Poista