Osta jotain -päivä

Tai oikeastaan "osta paljon jotain -päivä". Kun Helmi oli päiväkodissa ja Armi mummilassa, pääsin mä pitkästä aikaa kunnolla kaupungille viettämään vapaapäivää. Aamukahville, ostoksille ja sushille. Yleensä olen melko nopea yksin shoppaillessani ja laskeskelin ehtiväni vajaassa viidessä tunnissa käymään kotonakin. No. Hyvä kun ehdin ajoissa takaisin päiväkotiin. Ostosreissu oli oikein hedelmällinen. Luulenpa, että kuulette joistain hankinnoista vielä jossain vaiheessa lisääkin.

Kynttilät, koukut ja paketointitarvikkeet Tiger, säilytyskassi ja kylpyhuonetekstiilit H&M Home.

Villatakki H&M, raitapaita KappAhl.

Mustat paidat Only, turkoosi tuubihame H&M ja tupsupipo fleecevuorilla Accessorize.

2 kommenttia

  1. Sinne kaupungille saa aikaa palamaan vaikka ei mitään ihme ohjelmaa olisikaan! Saman huomasin viime viikolla itsekin kun piti vain käväistä mutta sitten olikin jo kauhea kiire bussiin ettei lasten päiväkotipäivä veny. Mut kiva että olet päässyt viettämään omaa päivää, ne on välillä niin paikallaan :) Ja kivoja ostoksia oletkin löytänyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä aika ihan itsekseen on kyllä niin tervetullutta! Oon itsekin oikein tyytyväinen ostossaldooni:-) Pääsin käymään mm. sellasissa kaupoissa, joissä käyntiä olen suunnitellut jo pidempään, mutta koskaan ei ole oikein ollut tilaisuutta tai aikaa. Nyt oli!

      Poista