Miellyttää silmää


Olen hulluna kuoseihin, printteihin ja yllättäviinkin väriyhdistelmiin. Haalin niitä lähinnä kankaiden, paperituotteiden ja vaatteiden (harvemmin omieni) muodossa. Tänään oli pakko ostaa pari muistiinpanovihkoa, koska niiden kansikuosi oli niin ihana. Mitään käyttötarkoitusta en ole niille toistaiseksi keksinyt. Ja arvatkaapa vaan, kuinka monta ihanaa vihkoa jätin kovan sisäisen taistelun jälkeen kauppaan.


Ihmettelen usein itsekin, kuinka tällainen kuosifriikki ei vielä ainakaan ole harkinnut kotiinsa tapetteja. Ihania kuvioita ja värejä kun löytyy niistäkin. Kuten vaikka tämä uusimmasta Avotakasta bongattu turkoosi ihanuus.

Kuva Tapettikauppa.net6 kommenttia

 1. Ihania vihkoja! Mistä noita saa?
  -Vilja

  VastaaPoista
 2. Oi, noi vihkot on tosiaan ihania! Niinkuin on tuo tapettikin. Kokemuksesta voin varoittaa että kun sille tapettitielle lähtee niin "suo" on loputon. Nimim. tapetoitiin vuosi sitten olkkariin tehosteseinä ja nyt niitä tapettiseiniä löytyy kaikista kolmesta makkarista, aulasta ja olkkarista vielä toinenkin seinä ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, voi. Koitan siis hillitä itseäni vielä jonkin aikaa tapetoinnin suhteen:-D Tällä kertaa mut taitaa pelastaa se, että tuolle ihanalle tapetille ei oikein taida olla sopivaa seinää. Väreiltään se sopisi alakertaan ja täällä ei oikein mikään seinä ole tapetoitava (ellei sitten tuo olohuoneen pitkä seinä...).

   Poista
 3. Muistiinpanovihkoille on kuitenkin aina käyttöä. Jos ne vain raaskii ottaa käyttöön nimim.kokemusta on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, noita ei ihan mihin tahansa käyttöön taida raaskia ottaa:-)

   Poista