Kärry ja kyläilyä

Onpa ollut mukava lauantai! Ensin meillä oli vieraita ja sitten pääsimme itsekin kyläilemään. Ihanaa nähdä sukulaisia ja ystäviä. Helmikin tokaisi kotimatkalla: "Tänään oli kiva päivä!". Ja kivaa on olla tällaisen päivän jälkeen kotonakin. Jos vaikka repäisisi ja vuokraisi jonkun elokuvan. Karkeiden arvioideni mukaan ensimmäistä kertaa yli vuoteen.
Ja kotona on taas uusi juttu. Vihdoinkin sain jo kauan havittelemani ja harmikseni Ikeasta väliaikaisesti loppuneen Råskog-kärryn käsiini. Nyt pari kivaa, ennen liian korkealla kirjahyllyn päällä piileskellyttä yksityiskohtaa siirtyi paremmalle tasolle.


Ja näköjään muutkin meillä tykkää...
4 kommenttia

 1. Mun tekis mieli myös ostaa tuo turkoosi kärry, mutta en ole vieläkään keksinyt mihin se mahtuisi. Ehkä pitäisi vaan käydä hakemassa ja toivoa, että kyllä se paikkansa löytää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on niin helppo siirrelläkin;-) Itse olen kyllä aivan ihastunut tuohon, värikin on juuri sopiva!

   Poista
 2. Hyvältä näyttää tuo kärry edelleen, ellei entistä paremmalta :) Toivon että se sopii edelleen suunnitelmiini siinä vaiheessa kun muutetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun näin tuon kärryn ensimmäistä kertaa livenä, niin ihastuin siihen niin (vielä entisestään), että olisin keksinyt sille käyttöä vaikka väkisin:-)

   Poista