Taas tyynyjä

Ja taas on tiedossa ompelua, tyynyjä ja vähän verhojakin. Mutta vaihteen vuoksi yläkerrasta. Eilen ompelin nimittäin jo aika kauan tehtävälistalla sinnitelleet koristetyynyt makuuhuoneeseen.


Isojen vihreävalkoisten kangas on arvioideni mukaan 1970-luvulta peräisin olevasta verhosta (vanhempieni peruja) ja pienten vaaleanpunavihreiden Eurokankaasta ostettua Amy Butlerin kangasta (silloin kun sieltä vielä niitä sai...). Itse tykkään erityisesti noista pienemmistä. Kuinka ollakaan, tämän harrastelijan ompelujälkikin on niissä melkein esittelykelpoista.Alimmassa kuvassa mukana menossa pieni kuvausapulainen, joka kovin innoissaan haluaisi kiivetä ihan kaikkialle.


6 kommenttia

 1. Ihanat tyynyt! Oi että, tykkään ♥

  VastaaPoista
 2. Ihania, varsinkin nuo vihreärantuiset. Mulla kans odottaa nippu vanhoja 70-luvun ja muutamia uusiakin kankaita ompelijaansa. Vihreitä suurin osa. Vihreä tuntuu tällä hetkellä olevan mun suosikkiväri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yllätin itseni tykkäämällä tuosta vihreästä. Haluaisin sitä just makuuhuoneeseen ehkä vielä lisääkin...

   Poista
 3. Mä oon alkanut taas pitään myös tummansinisestä, varsinkin vaatteissa. Pitäisikö huolestua? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D Tummansininen oli aikoinaan mun lempiväri pukeutumisessa. Muistelisin 15-vuotiaana käyttäneeni mm. yhdistelmää tummansiniset kangashousut, tummansininen velourpaita ja oranssit tennarit:-)

   Poista