Siinä se on

30-vuotislahja mieheltäni. Luvattua aikaisemmin saapunut String-hylly. Oikean paikan ja porauskohtien mittaaminen oli jostain syystä työn ja tuskan takana, mutta nyt se on onnistuneesti seinässä. Ja se on ihana.


Tällä hetkellä hyllyyn on ladottu melko rennolla otteella lasitavaraa keittiön maljakkokaapista. Antaa ajan näyttää, mitkä esineet saavat hyllystä vakituisen oleskelupaikan.


Kiitos Anssi!

6 kommenttia

 1. Tosi ihana! Ja esineetkin sopii tuon tuolin yhteyteen ihan justiinsa :) Meille tuli eka String mustana joskus tuossa keväällä ja aina se näyttää yhtä kivalta. Voipi olla että uuteen taloon noita tulee vähän enemmäkin - tai ainakin toivon että niille löytyisi hyvät paikat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon täällä ihastellut tuota hyllyä koko illan:-D String-hyllyt on siitä tosi käteviä (sen lisäksi että on niin kivan näköisiä), kun ne on niin monikäyttöisiä. Sopii olohuoneeseen, lastenhuoneeseen, vaikka mihin!

   Poista
 2. Onnea rakas vaimoni!

  Anssi

  VastaaPoista
 3. Moikka Sanna!
  Sinulla on tosi kiva blogi; kivasti kirjoitettu ja kuvitettu!
  Teillä on hyvin kauniisti ja hyvällä maulla sisustettu koti. Meilläkin laitettiin eilen paikoilleen samainen String-hylly, kaksi osaa vierekkäin, ja se on todellakin ihana!
  Kaikkea hyvää koko perheelle; suloisille tytöille ja huomaavaiselle miehellesi!
  t. Pirjo

  VastaaPoista