Pop ja pyyhkeet

Olen huomannut, että uuteen kotiin on valtavan kiva ostaa uusia liinavaatteita. Vaikka niitä ei varsinaisesti tarvitsisikaan. Tai no. Jos puolet lakanoista on 1980-luvulta ja lähes puhkikulutettuja, niin eikö se sitten ole melko oikeutettua? Mulle ainkain tuli pitkään vatvomastani (noin kaksi viikkoa on mulle "pitkään") ja vihdoin toteutetusta lakanahankinnasta mahdottoman hyvä mieli.


Nämä lakanat ovat Finlaysonin Pop ja oli suorastaan välttämättä saatava vihreälle kaveriksi nuo turkoosit aluslakanat. Tykkään!


Ja sitten pyyhkeet. Niihin pätee tuo sama perustelu. Puolet peräisin syntymävuoteni tienoilta. Tosin niiden hankintaan voi mennä aikaa enemmänkin, kun värivalinta on vielä ihan kesken. Ollako kaikki kerralla käytössä olevat samanvärisiä vai pitäisikö repäistä ja käyttää erivärisiä...


Nämä kaksi ostin asuntomessuilta. Luhdan pyyhkeitä meillä on myös ennestään ja olen niistä tykännyt kyllä paljon. Eivät ole liian "paksuja". Niin ihania kuin paksut ja sellaiset hieman pörröiset pyyhkeet ovatkin, niin mulle tulee välillä tunne, että ne ei oikein kuivaa kunnolla. Olenko outo tai liian tottunut niihin vanhoihin ohkaisiksi kuluneisiin pyyhkeisiimme, vai onko jollakulla muulla samoja kokemuksia..?

6 kommenttia

 1. Kivat pussilakanat, herkullisen väriset! Mä kans tykkään noista Luhdan pyyhkeistä, kuivaa hyvin. Oikein paksuista ja pehmeistä myös samaa sanottavaa kuin sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä kans ihastuin tohon vihreään väriin. Noitahan on myös mustavalkoisena!

   Poista
 2. Kun niitä paksuja pesee toistakymmentä kertaa ne ohenevat hiukan ja rupeavat kuivaamaan kunnolla:). Huomasin, että teidän portaissa jotain mattoa, mitähän se on? Meillä tulossa myös päällystetyt portaat, mutta materiaali vielä hakusessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän portaissa on mustanharmaata neulahuopamattoa. Ollaan kyllä tykätty! Pehmentää sopivasti, eikä tarvitse pelätä, että liukastuisi portaissa. Tosiaan, yhdet tuollaiset pehmeät pyyhkeet onkin nyt jo neljässä vuodessa muuttuneet paremmiksi:-)

   Poista
 3. Mun pitäis kans tehdä sama ratkaisu.. mennä vaan ja ostaa uusia. Aika pitkään tässä on menty omien vanhojen ja miehen vanhojen liinavaatteiden sekamelskassa. Pyyhkeet ja pussilakanat kuuluvat juuri niihin.. Tosi ihania raikkaita sävyjä teidän uudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Meillä on ollut just toi sama tilanne. Kumpikin on tuonut lakanoita ja pyyhkeitä tahoiltaan (varsinkin mä). Mä kyllä hankin uutta, mutta oon tosi huono heittämään vanhaa pois. Ihan kuin ne kuormittaisi omassa kaapissa jotenkin vähemmän...

   Poista