Vaatii sulattelua

Olen jo pitkään haaveillut mustavalkoraidallisista legginseistä. Sitten kuitenkin jotenkin ostin vihreät. Aika räikeän vihreät vieläpä, tai tuollaiset neonmintunvihreät. Ne ovat pilkottaneet vaatehuoneen korista nyt ainakin kuukauden. Koskaan eivät ole sopineet kaavailemaani asukokonaisuuteen. Kunnes sitten yhtenä kotipäivänä vedin ne jalkaan. Ja tykkäsin! Ihan piristysruiske aurinkoisena kesäpäivänä. Eilen uskaltauduin niissä jo kaupungille kampaajalle ja heti sain kehuja. Mulle aina välillä käy näin. Ostan vaatteita, jotka vaativat sulattelua. Sitten niistä tuleekin ehdottomia lemppareita.


Legginsit Asos.com ja pitkä t-paita H&M

2 kommenttia

  1. Kivalta näyttää! Mun pitää vähän vielä jatkaa sulattelua omalla kohdalla - ostin mustavalkoraidallisten sijaan oranssit ;D Vielä eivät ole jalkaan päätyneet ja voi olla ettei tämä kesä riitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssitkin kuulostaa aika pirteiltä!:-) Mulla ainakin toimi, kun näin nuo vihreät vaatehuoneessa joka päivä, niin siihen väriin ehkä vähän jo "turtui", eikä ne sitten näyttäneet päälläkään enää niin räikeiltä.

      Poista