Tyttöjen vaatehuone


Olenkin jo kertonut, että tykkään pyykkäämisestä ja viikkaamisesta, mutta sitä en ole tainnut mainita, että rakastan lasten vaatteiden hypistelyä, lajittelua ja järjestelyä. Tämä kotiäitiytymisen selvin merkki on siitä mukava ajanviete, että  myös tytöt osallistuvat siihen mielellään. Nyt on meneillään projekti, jossa kesävaatteet siirretään pikkuhiljaa syrjään ja syysvaatteet otetaan esille. Samalla valokuvasin tyttöjen vaatehuonetta. Se ei ole ihan vielä täysin sellainen, kuin haaveissani (huomatkaa vasemman nurkan epämääräinen tavarakasa ja vesileikeiltä turvaan siirretty nukkekoti), mutta oikeaan suuntaan ollaan menossa.

12 kommenttia

 1. Muistuta, etten ikinä, IKINÄ, anna sun kurkata meijän vaatehuoneeseen....!! :DD
  -Kiti

  VastaaPoista
 2. Niin ku tiedät mäkin oon aina rakastanut ostaa vaatteita tytöille, mut nyt sun innoittamana, olen myös alkanut järjestää niitä kauniisti kaappiin :D Oon mä ne ennenkin viikannut tietty mutta nyt vähän värien mukaankin ;)

  Ihania syysvaatteita on kaupoissa ja onpa tullut ostettuakin ;D!


  Jenni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja teillä onkin kans hyvin sitä kaappitilaa, mihin viikkailla!:-)

   Voi että, mä en oo vielä oikein ees päässyt kunnolla kartoittamaan kauppojen tarjontaa... Pitää korjata asia pikimiten!

   Poista
 3. No niimpä, kerrankin! :)
  Mä löysin Polarn o Pyretin nettikaupan ja sitten Villervallalla oli jotain kivoja syysuutuuksia ja ihme kyllä piitkästä aikaa myös HM:llä kivoja lastenvaatteita!! :)

  J : )

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana vaatehuone. Mä rakastan kuule ihan samoja hypistelyjä jne:)Se on niin kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Joo, voisin viikata noita uudelleen ja uudelleen! Tämä on yksi niistä (tosi monista) arkisista pikkujutuista, joiden ihanuudesta mulla ei ollut ennen tyttöjä aavistustakaan.

   Poista
 5. Siis aivan ihana <3 Mä täällä olen kanssa hypistellyt taaperon ja tulevan vauvanvaatteita ja tänään tulikin ostettua muutama vaate vauvaa varten... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Tuo ihan oma vaatehuone tytöille oli kyllä unelmien täyttymys. Voi että, ihanaa odotusaikaa!! Vauvanvaatteiden hypistely onkin ihan extraihanaa:-)

   Poista
 6. Ihana vaatehuone! :) Muistaakseni en ole vielä kommentoinut kertaakaan vaikka koko blogin olen lukenut läpi. Nyt liityin lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Tervetuloa lukijaksi ja kiva kun olet viihtynyt mukana jo pidempään:-)

   Poista