Tyynyjä kevätkotiin


Varma kevään merkki täällä meillä kotosalla on se, että auringossa kylpevä sohva rupeaa näyttämään siltä, että se tarvitsee lisäpiristystä uusista tyynyistä. Joskus ne sisustustyynyt löytyvät omista jemmoista, mutta varsinkin nyt tuntuu siltä, että pari ihan kokonaan uuttakin voisi meille muuttaa.

Olin aikeissa kirjoittaa postauksen aivan eri aiheesta, mutta tämä sohvatyynytilanne äityi niin akuutiksi, että rupesinkin sen sijaan kahlaamaan läpi muutaman verkkokaupan tyynytarjontaa ja tekemään inspiskollaasia löytämistäni suosikeista. Selkeästi nyt kaivattaisiin siis lisää graafisia kuvioita, vaaleanpunaista, minttua ja mustavalkoistakin. Joku saattaisi tähän väliin huomauttaa, että noita kaikkia sohvalla taitaa olla jo nytkin, mutta jos se joku niin rohkenisi tehdä, niin luultavasti en kuuntelisi.

Tyynyt vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas:
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

2 kommenttia

  1. Tiedän tuon tyynymania tunteen ja siitä itsekin kirjoittelin joku viikko sitten. Olen tälle keväälle ommellut jo useamman tyynyn ja miksi niistä ei vaan saa tarpeekseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä juttu kyllä! Täällä sama kaava toistuu niin syksyisin kuin näin keväisinkin, joskus vieläpä siinä välissäkin.

      Poista