Lisää peilikokeiluja


Kun vauva nukkuu, niin äiti sisustaa. Tällä kertaa vieläpä varsin väliaikaisesti. Tämä stailaus nimittäin oli siivottava innokkaiden kätösten ulottuvilta ennen kuin yksivuotias heräsi päiväuniltaan.

Eteisen peilimme irtosi tällä viikolla osittain seinästä. Ei niinkään pikkutyypin toimesta, vaan ihan vain siitä syystä, että aikoinaan liian heppoisasti kiinnitetty ruuvi antoi viimein periksi. Uskoisin, että tovi voi vierähtää, ennen kuin peili taas on paikoillaan ja niinpä päätin kokeilla sitä puolestaan tv-tason kaveriksi. Tuo tv-taso on muuten ollut jo lähtemäisillään meiltä useampaan otteeseen. Myynnissäkin se jo oli, kunnes tulin toisiin aatoksiin. Ehkä allekirjoittanutta ei ärsytä niinkään itse taso, kuin sen päällä jököttävä mustaharmaa möhkäle, jota telkkariksikin voi kutsua.

Eteisen peilille löytyi siis väliaikainen sijoituspaikka, mistä sitä ei taida vauvakaan saada kumoon. Toisin on kuitenkin tason päällä olevan irtaimiston laita. Täällä kiinnostus omiin leluihin on nimittäin taas nollissa ja sen sijaan kaikki muu tutkitaan tarkkaan. Sitä mukaa kun laatikoihin asennetaan lapsilukkoja ja kaappeja suljetaan muilla viritelmillä, niin poika löytää jotain uutta kiinnostavaa. Oli se sitten lasinkeräyssanko, siivouskaapista ulos vedettävä imuri, kirjahyllyn kirjat tai vessaharja.


4 kommenttia

 1. Kauniit, harmoniset sävyt! Päiväuniaika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Kyllä, tällä hetkellä nämä kolmetuntiset hengähdystauot on kyllä aika ihanaa luksusta:-)

   Poista
 2. Peileillä saa kivaa ulottuvuutta kodin tiloihin. Ilme muuttuu kertaheitolla. Voi, tuo elämänvaihe pikkuvipeltäjän kanssa oli ihanaa. Nyt vain muisto. Aurinkoista pääsiäisen aikaa! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, varsinkin tuo olohuoneen peili vaikuttaa aika jännästi koko tilaan:-) Ja kiitos, mukavaa pääsiäistä sinnekin!

   Poista