Midihame ja palmusunnuntain tunnelmia


Täällä on juuri kotiuduttu virpomisreissuilta ja nyt keskitytään nauttimaan niistä työn antimista, joista henkisenä tukena mukana kulkenut äitikin sai osansa. Alun perin tyttöjen piti virpoa vain lähistöllä asuvia kummejaan, mutta toisten virpojien herkkuja notkuvia koreja vilkuiltuaan meidän ensikertalaisemme rohkaistuivat soittamaan myös muutamien naapureiden ovikelloja. Kunhan ensin oli pikapikaa koristeltu lisää vitsoja vaihtokauppoja varten ja väännetty kättä siitä, pukeutuuko keskimmäinen kissaksi vai noidaksi. Lopulta neidit lähtivät kierrokselle kumpikin äidin paraatimekoissa (joista toinen istui nuoremman tyttären päälle niin hyvin, että ihan sitä rupesi miettimään, kuinka pienissä vaatteissa sitä itse oikein kulkee..) pienen ehostuksen kera, esiliinoja ja huiveja unohtamatta.

Aurinkoinen päivä sai sen verran kevätfiiliksiä liikkeelle, että tuntui sopivalta hetkeltä kaivaa esiin kaapin perukoilla talvehtinut midihame. Viimeinkin vähän vaihtelua niihin ainaisiin farkkuihin, jotka täällä bloginkin puolella ovat dominoineet alkuvuoden asukuvavirtaa.

Hame ja neule Asos  / korvakorut Tallinnasta jostakin vanhan kaupungin pikkuputiikista / reppu Zara / lenkkarit Nike / takki mint&berry / huivi Cubus

2 kommenttia