Uusi pipo käytössä


Onpa muuten onnistunut tekele tämä villanokkospiponi. Se on päässyt valmistumisensa jälkeen tekijänsä päähän joka päivä. Suunnittelen jo innoissani tekeväni samanlaiset koko lapsikatraallekin. Tykkäisiköhän mieskin (ei kyllä taida välittää tuosta tupsusta)... Tosin vielä neljän pipon jälkeen varmasti kevätkin jo tulee vastaan.

Näissä kuvissa näkyy ensimmäistä kertaa myös joululahjatakkini. Tällaisen perään joskus syksyllä haikailin ja sainkin sen sitten osittain mieheltä, osittain itseltäni joululahjaksi. Vaikka vielä yhden villakangastakin hankkiminen ja sen käytettävyys talvisaikaan epäilyttikin, niin takin hankkiminen sittenkin osoittautui hyväksi päätökseksi. Tämä leuto ja aina välillä kuivakin talvi on tarjonnut monta villakangastakille sopivaa käyttöpäivää. Taisinpä käyttää sitä kerran myös tammikuun paukkupakkasilla.

Voi että, kun tykkään tästä piposta. Ja tupsukin on ihan täydellisen kokoinen.

Mukavaa viikonloppua<3

Pipo omatekemä / takki mint&berry / kassi Selected / huivi Pieces / kengät Duffy / hame H&M / neule H&M

2 kommenttia

  1. Näyttää tosi kivalta ja ihastuin myös takkiin! Mint & Berryn vaatteita olen usein ihastellut.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maru! Joo, tämä takki oli mun ensikosketus kyseiseen merkkiin, ja ainakin sen hinta-laatusuhde on varsin hyvä! Oon kyllä lisäksi katsellut myös merkin midihameita sillä silmällä:-)

      Poista