Treffi-illan asu


Pääsimme eilen treffeille pitkän kaavan mukaan ensimmäistä kertaa sitten kuopuksen syntymän. Ulos syömään JA elokuviin. Hampurilainen (Anssi) ja fajitakset (minä) vedettiin Hard Rock Cafessa ja elokuvaksi valittiin The Revenant. Sanomattakin ehkä selvää, että tällä kertaa miehellä oli enemmän päätäntävaltaa illan ohjelman suhteen. En kuitenkaan voi valittaa. Visiitti Hard Rock Cafessa oli kuin pikapyrähdys ulkomaille (ennen kun olemme yhdessä vierailleet ainoastaan Berliinin ja New Yorkin vastaavissa), ja illan elokuvakin oli kaikessa raakuudessaan, rankkuudessan ja osittain myös kauneudessaan varsin vaikuttava.

Erityisen illan asuksi valikoitui korot, pitsiä ja huulipunaa. Niin ja tietenkin nuo mustat housut, jotka ovat tämän kevättalven ehdottomasti puetuin vaatekappale.


Farkut Never Denim (BikBok) / pusero Vila / nilkkurit Ecco / neuletakki (tuunattu neulepuserosta) Marimekko

4 kommenttia

 1. Kiitos illasta kaunotar!

  Anssi

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Olen hetken lukenut blogiasi ja on niin kiva kun postailet usein päivän asuja. Kiitos! Kaikki muukin kyllä luetaan, varsinkin kun mulla on melkolailla samanikäinen tyttö kuin teidän kuopus. Olisin kysynyt noista housuista, että tarttuuko niihin nöyhtä/pöly jne, siis esim. villatakista tai mistä vaan. En nyt löydä oikeampaa sanaa mutta ehkä ymmärrät mitä tarkoitan? Mä en ole löytänyt sellaisia mustia housuja joihin ei tarttuisi! Ehkä olen etsinyt vääristä paikosita ja mua rajoittaa vielä nämä ylimääräiset 15 kiloa jotka poissulkee osan merkeistä koska ei vaan mahdu.. Mutta jos sulla ois vinkkejä merkeistä niin kerro! :D
  Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos positiivisesta palautteesta<3 Kiva kuulla, että nämä asupostaukset ovat mieluisia!

   Hei joo tosiaan, nyt kun otit asian puheeksi, niin tajusin, että näihin housuihin ei ainakaan ole pahemmin pölyä ja nukkaa tarttunut! Tosin en tällä hetkellä taida omistaa sellaisia tosi nukkaavia neuleitakaan, joten osasyy voi olla sekin.. Mutta ongelma on kyllä mullekin tuttu ja näiden farkkujen kanssa sitä ei kyllä ole ollut! Eli suositus Never Denimille:-) Myös Gina Tricotin mustat stretchfarkut (malli on muistaakseni Lisa) on olleet varsin hyvät, eivät muistaakseni pahemmin keränneet nukkaa nekään!

   Poista