Tänään


Vuosi sitten tähän aikaan kuvattiin viimeiset asukuvat pallomahan kanssa. Nyt saman tyttösen synttäreille suunnattiin tällaisessa asussa.

Kun katsoo kulunutta vuotta takaisinpäin, niin tuntuu että aika on kulunut hirmuisen nopeaan, ihan valtavasti on tapahtunut ja siitä muistaa älyttömän vähän (vauvahuurut, imetyspää, kiire, väsymys jne. tiedättehän). Oikeastaan se ei kuitenkaan haittaa, koska tiedän, että olen vuoden aikana tietoisesti pyrkinyt nauttimaan juuri siitä käsillä olleesta hetkestä. Ihan luonnollistakin, että ne kaikki eivät ole jääneet selvästi mieleen. Onneksi kuitenkin jotkut niistä tärkeimmistä ovat.

Sain tänään hyvän neuvon liittyen erääseen vaikeaan ja haikeaan päätökseen, jonka joudun luultavasti keväämmällä tekemään. Ihminen voi elää menneisyydessä, nykyhetkessä tai tulevassa. Näistä kolmesta kannattaa keskittyä siihen nykyhetkeen, unohtamatta kuitenkaan ihan kokonaan sitä tulevaakaan. Mutta menneisyydestä voi päästää irti jo siksikin, että pystyisi olemaan tässä ja nyt.

 Jakku Only / farkut Never denim (Bik bok) / tunika Blingo / nilkkurit Ecco

8 kommenttia

 1. Kyllä on muija-asiat kunnossa!

  Anssi

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva asu jälleen kerran. tv. rikkinäinen levy :)

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs asu ja onpa kiva tuo sinun tukka! Raikas kokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Tuo otsis aiheuttaa välillä päänvaivaa, mutta eilen sain sen taltutettua föönin ja suoristusraudan avulla:-)

   Poista
 4. Kaunis asu, tosi hieno jakku erityisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Toi jakku on tosiaan aika kiva, ei liian virallinen, mutta kuitenkin vähän enemmän kuin villatakki:-)

   Poista