Sananen trendeistä ja sinisestä


Ajan hermolla olevat sisustajat lienevät lukeneen tämän vuoden sisustustrendeistä jo useampaankin kertaan. Meidän kodissamme nuo uudet trendit harvemmin näkyvät sisustuksessa, ainakaan vielä tässä vaiheessa. Sillä myönnetään, että kun jotakin on tarpeeksi kauan muissa blogeissa, lehtien sivuilla ja kaupoissa tuijotellut, niin se tuntuu sopivan jo aika kivasti niihin omiinkin nurkkiin. Näin siis yleensä. Tällä kertaa sisustuksen uusiin muotiväreihin tutustuminen sai aikaan välittömiä vaikutuksia.

Vaikka väreistä tykkäänkin, niin en oikeastaan koskaan ole ollut sinisen suuri ystävä. Omistan lapsuudenkodistani peräisin olevan Arabian maljakon, josta tykkään kovasti. Se on tummansininen ja siksi säilötty tähän asti visusti astiakaapin uumenissa. Välillä olen saattanut katsoa sitä ihaillen ja harmitella, että se on sininen. Sitten luin tämän vuoden trendeistä, katselin aiheeseen liittyviä kuvia ja tajusin, että tuo maljakkohan sopii meille! Eilen kaivoin sen viimein esille ja voi kuinka tykkäänkään siitä. Ehkä osittain siksikin, että se on sininen.

6 kommenttia

 1. Minä tykkään sinisestä ja tuo maljakko sopii teille hyvin:) Tuo Iittalan turkoosi kastehelmi on ihana <3

  VastaaPoista
 2. On muuten hieno maljakko, ja ole samaa mieltä ensimmäisen kommentoija kanssa. Sopii teille loistavaasti! :)

  Mukavaa talvea! Ja kiitos ihanasta blogista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jännä, miten en aikaisemmin tajunnut, että kyllähän tuo tumma sininen sopii meidän väreihin! Kiitos ihanasta kommentista ja aurinkoista talvea sinullekin <3

   Poista
 3. Upea maljakko. Mutta mitä nuo oksat ovat? Aivan ihanat nekin ja sopivat todella hyvin maljakon väreihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja voi vitsit kun en muista noiden nimeä... Lähiostarin kukkakaupasta ostin ja myyjä kyllä sanoi, mitä ne ovat, mutta unohdin.

   Poista