Lehtimatka


Jos jokunen viikko takaperin loma loppui jo osittain, niin nyt alkoi arki ihan kunnolla. Tytöt nimittäin palasivat tänään päiväkotiin ja eskariin. Viime viikon lopulla kerkesimme kuitenkin vielä piipahtamaan risteilyllä ja Tukholmassa. Tällä kertaa Tukholmasta tarttui mukaan vain kasa lehtiä, vaikka tyttöjä parin liikkeen alennusmyynteihin mukanani raahasinkin (miehen ja vauvan jätimme Kulturhusetiin parkkiin). Uusia sisustuslehtituttavuuksia ovat tuo Rum Hemma sekä hetken mielijohteesta mukaan tempautunut Rum Design, jotka kumpikin kuuluvat Rum-lehtiperheeseen (ihan uusi juttu minulle muuten sekin, muitakin Rum-lehtiä olisi ollut tarjolla, ihan pelkkä RUMkin). Tuohon tanskalaiseen muotilehteen Costumeen törmäsin ensimmäisen kerran vaihdossa kymmenen vuotta sitten, ja sen jälkeen se on ollut ostoslistalla joka kerta Pohjoismaihin reissatessani.

Ja mitä äiti edellä niin sitä tyttäret perässä. Ruotsista ei lapsillekaan nimittäin ostettu mitään, paitsi että kärsivällisesti äidin kanssa Pressbyrånin hyllyjä kierrettyään myös tytöt saivat valita itselleen omat lehdet. 4-vuotias valitsi Barbie-lehden (mukana kännykkä ja tarrakorviksia) ja 6-vuotias Frozen-lehden (kylkiäisenä vihko, kynä ja tarroja).

2 kommenttia

  1. Ihanan näköisiä lehtiä! Skandinaavisia sisustuslehtiä mä täällä irlannissä kyllä syvästi kaipaan. Täytyykin pyytää äitiä lähettämään pari :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo Rum Hemma oli varsinkin tosi positiivinen yllätys:-)

      Poista