Kanakeittoa ja villasukkia


Joskus postausväli venähtää aiottua pidemmäksi ihan vain siitä syystä, että muu elämä ei jätä aikaa harrastuksille (lue omalle ajalle). Tai muut harrastukset syrjäyttävät hetkeksi bloggaamisharrastuksen. Tällä kertaa viikonlopun vieton ja muun elämän ohella toteutetut omat jutut liittyvät kyllä nekin blogeihin ainakin välillisesti. Ja ajattelin vinkata näistä jutuista nyt teillekin.

Eilen tein nimittäin aivan mielettömän hyvää thaikookoskanakeittoa tämän reseptin mukaan. Lapset eivät innostuneet ihan siinä missä aikuiset (esikoinen tosin söi lautasensa tyhjäksi, mutta ei luvannut tehdä niin toiste), ja tuota herkkua jäikin sitten allekirjoittaneelle lounaaksikin. Mutta nam - suosittelen kokeilemaan! Ja sitten se toinen talvipäivien ja -iltojen piriste on Muita ihania -blogin talvisukat. Kollektiivinen kutomisprojekti, joka toteutetaan vähän niinkuin joulukalenterimeiningillä. Sukkaa tehdään yksi kuvio kerrallaan, ja uusi kuvio (joka on yllätys) julkaistaan joka päivä.

Siinäpä pari linkkivinkkiä talvisen maanantain piristykseksi. Kivaa viikkoa teille!


2 kommenttia

  1. Wau miten ihanan näköinen sukka on tulossa! Täytyisi itsekin joku päivä ottaa puikot kätösiin ja tehdä jotain. Liian kauan on edelisestä neuletyöstä kulunut ja puhki kuluneiden villasukkien tilalle tarvitsisi uusia. :) On muuten rauhoittava ja rentouttava harrastus tuo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Marika! Olen kyllä itsekin aika täpinöissä näistä, näin hienoja (tai ainakaan värikkäitä) villasukkia mulla ei ole ennen ollutkaan:-) Ja totta puhut, rentouttava harrastus ja myös varsin koukuttava!

      Poista