Kevään toivelista

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Nyt alkuvuodesta on tullut pohdiskeltua kaikenlaista. Omia elämäntapoja, ruokavaliota, kännykkäkäyttäytymistä, omaa tyyliä sekä kulutuskäyttäytymistä. Jos nyt puhutaan siitä kulutuksesta, niin tuntuu, että viime vuonna tuli shoppailtua aika tavalla. Saman menon ei soisi jatkuvan hoitovapaalaisen lompakon vuoksi eikä muutenkaan.

Shoppailuni voi jakaa aika selkeästi kolmeen eri osaan: shoppailen itselleni, lapsille ja kotiin. Suurimmat poispäin suuntaavat rahavirrat koskettavat kahta ensimmäistä, ja päätinkin kiinnittää huomiota varsinkin siihen, mitä ostan itselleni. Kokonaan lakkoon en aio mennä, mutta listasin ylös asioita, joita haluaisin ostaa tänä keväänä (sillä jos ihan rehellisiä ollaan, niin mitäänhän en oikeasti tarvitsisi). Pyrkimyksenä on pitäytyä tässä nyt päätetyssä ostoslistassa (ja näitäkään ei ole siis pakko hankkia, mutta mitään muuta ei ainakaan saisi) ainakin tuonne huhti-toukokuulle saakka. Katsotaan miten käy.

Mutta siis. Toivelistalleni päätyi lopulta viisi asiaa.
1. Selkäreppuun pätee se sama vanha jorina. Kun jotain trendiä katselee tarpeeksi pitkään, niin se alkaa tuntua tosi kivalta, jopa tarpeelliselta. Reppu olisi tosiaan aika kätevä apuväline, kun tavaraa on menossa mukana enemmän kuin pieneen olkalaukkuun mahtuu. Varsinkin silloin kun on liikkeellä lasten kanssa ja mikään roikotettava ratkaisu ei tule kysymykseen. Lisäksi selkäreppua suositellaan laukuksi huonoryhtisille (jep, täällä ollaan).

2. Perusteepparia hieman laadukkaampi t-paita. Sellainen, mikä materiaalinsa puolesta sopisi myös vähän juhlavampaankin menoon, mutta ei olisi liian hieno arkenakaan.

 3. Valkoiset (tai vaaleat) lenkkarit. Olen talven mittaan kehittänyt itselleni näihin ihan hirveän himon. Olisivat aika ihanat sitten kun kuivat kelit joskus koittavat.

4. Pitkä villatakki. Huomaan nimittäin usein haikailevani sen kadonneen perään.

5. Ruskea laukku. Musta olkalaukkuni on ollut päivittäisessä käytössä jo useamman vuoden. Olisi jo korkein aika löytää sen rinnalle toinen. Nyt pitäisi vain löytää sellainen, joka olisi niin passeli ja ihana, että se todellakin syrjäyttäisi käytössä sen rakkaan mustan ainakin osittain.

4 kommenttia

 1. Myytiin broidin kanssa 2000-luvun alussa Taiwanista tilattuja ryhtiliivejä Kuponkiuutisissa. Vielä on kellarissa joitain, haetaan sieltä sulle ryhdinparantaja!

  Anssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Nyt vois olla aika kokeilla sitä teidän huipputuotetta:-)

   Poista
 2. No vaatteethan näyttää ihan mun valitsemilta! ;).

  VastaaPoista