Vaaleanpunainen valtaa alaa

En kulje trendien aallonharjalla, minuun tehoaa väsytystaktiikka. Kun joku muotivillitys on tarpeeksi kauan vilkkunut lehdissä, blogeissa, katukuvassa ja kaupoissa, rupeaa se jossain vaiheessa uppoamaan (jos on upotakseen siis). Harmillisesti vain usein siinä vaiheessa, kun muut ovat siihen jo mahdollisesti kyllästyneet ja sen suosio on hiipumaan päin.

Tällä hetkellä silmiä hivelee vaaleanpunainen. Sen aika taisi alkaa jo viime vuonna, mutta itse alan väristä oikein innostua vasta nyt. Niinkin paljon, että valitsin sen ensimmäisen omatekemäni neuleen väriksi. Täällä siis uskotaan vahvasti, että vaaleanpunainen pysyy omaa silmää miellyttävänä värinä vielä pitkään. Ja neulemallinkin voisi lukea samaan luokkaan, senkin suosion huippu on tainnut jo aikoja sitten tasoittua. Arvaako kukaan, mikä neule on kyseessä..?

Sitten tuohon huulipunaan. Ostin sen kovia kokeneen luottohuulipunani tilalle ennen joulua. Olenkin täällä blogissa lähiaikoina puhunut useaan otteeseen arjen luksuksesta, sillä ainakin omalla kohdallani pienet turhamaisuudet voivat parantaa omaa fiilistä kummasti. Kuten kevyt sipaisu huulipunaa huulille. Ja nyt on tosiaan kyse siitä luksuksesta, koska kyseinen Estée Lauderin Pure Color -huulipuna oli hieman tyyriimpi, kuin mitä olin budjetoinut.

2 kommenttia