#35: Lempimekko

Tämä Asosilta ostettu lintumekko vilahteli aikoinaan Tyylipäiväkirjan puolella useampaankin kertaan, mutta hämmentävää kyllä, tämän blogin puolelle se ei ole tainnut tätä ennen vielä asukuviin eksyä. Ihmeellistä, sillä mekkoa voisi tituleerata lempimekokseni. Tai yhdeksi niistä. Hämärästi nimittäin muistelen, että olen tainnut ehkä antaa saman arvonimen julkisesti myös jo jollekin toiselle mekolle. Eilen päällä siis lempimekko, suuri ylpeys tuunattu neuletakki (lemppareita tietysti sekin, varsinkin näillä pakkasilla), tämän hetken parhaat kengät ja vielä tuo uutukainen huivi. Ei siis ihme, että hymyilyttää.

Neuletakki itse tuunattu Marimekon neuleesta / mekko Asos / huivi itse tehty / sukkahousut Vendi / kengät Duffy / laukku Selected / korvikset Accessorize

7 kommenttia

 1. Sinulla on tosi kiva tyyli! :) Vieläköhän tuollaisia lintumekkoja löytyisi Asokselta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mari! :-) Näin noita lintumekkoja Asosilla vielä ihan hiljattain, mutta nyt en ainakaan nopealla etsinnällä löytänyt. On siis malliltaan skater dress ja ihan Asosin omaa merkkiä.

   Tässä sama malli isommalla printillä: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Skater-Dress-In-Swallow-Print/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3498427&SearchQuery=skater%20dress&Rf-400=53&sh=0&pge=0&pgesize=204&sort=-1&clr=Black

   Poista
  2. Kiitos linkkivinkistä, kiva mekko tuokin!

   Poista
 2. Superkiva asu! Mun pitää alkaa koulumaan itestäni mekkoihmistä, oisko siinä mulle kevätmissio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta tuli mekkoihminen ihan sattumalta: yhtäkkiä vain rupesin löytämään kivan näköisiä mekkoja, ei siinä sit muuta tarvittukaan:-)

   Poista