Odottavalla kannalla

Joulukuusi riisuttiin eilen koristeistaan ja päätyi jätehuoneen nurkkaan muiden kohtalotovereidensa seuraksi (eivät näköjään useat naapurimmekaan malttaneet odottaa loppiaiseen asti). Kuusen paikka jäi ammottamaan tyhjyyttään ja täällä onkin nyt hämmästelty, miten tilaa on yhtäkkiä taas niin paljon. Samalla siivottiin pois muutkin joulukoristeet ja iso määrä alakerrassa pyörineitä leluja. Innostuin myös karsimaan värikkäimmät tyynyt ja koriste-esineet ja olohuoneen yleisilme on nyt kovin valkoturkoosi mustalla ja pikkuisen harmaallakin maustettuna. Uskaltaisin väittää, että näin ei tule jatkumaan pitkään, mutta suunnitelmissa on kuitenkin nyt rauhassa kuulostella, mitä värejä sisustukseen kevät tuo tullessaan. Toivottavasti jotain uutta ja piristävää!

Ja String-kuvia valaiseva kellertävä valo ei suinkaan ole kevätauringon ensimmäinen pilkahdus, vaan hämärään keskipäivään valoa tuovat television takavalot. Tytöt katsoivat kuvaushetkellä (siis puoliltapäivin) Risto Räppääjää vielä yöpaidat päällä. Ennustan siis myös, että paluu arkeen ylihuomenna voi olla, noh, karu.


4 kommenttia

 1. Onpa kauniita juttuja teidän String Pocketissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Karsin hyllynkin tavaroita hieman ja nyt oon kyllä itekin tyytyväinen:-)

   Poista
 2. Joulun häätäminen teki kyllä ihan hyvää! :) Täällä samoin ihmeteltiin olohuoneen avaruutta! ;) Aurinko (jos sen nyt joku päivä näkisi) tekee varmasti tehtävänsä ja saa himoitsemaan kauniita värejä sisustukseen. Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kevätaurinko! Sitä kovasti ootellaan:-) Hyvää tätä vuotta sinnekin!!

   Poista