Pilkkua ja raitaa

Toistaiseksi ainoista aleostoksista on saanut nauttia esikoinen, joka kuitenkin kieltäytyi toimimasta uusien vaatteidensa mallina. Ennen kaikkea ensi kesäksi Bodenilta tilatut hame ja paita olivat kuitenkin kovasti Helmi mieleen ja tyttö jo itse suunnitteli asuyhdistelmiä aurinkoisia kesäpäiviä silmällä pitäen. Täällä mennään siis jo kovasti asioiden edelle, vaikka tänään pitäisi alkaa se hartaasti odotettu talvikin. Ainakin lämpömittari näyttää pikkuisen miinusta!

Lopuksi vielä pieni huomio bloggaamisesta. Ainakin allekirjoittaneelle tämä toimii piristeenä siinäkin suhteessa, että kun muutaman kiireisen päivän jälkeen ehtii istua koneelle kirjoittamaan postausta ja saa sen julkaistuksikin, niin mieli on ihmeen iloinen. Edes pienen asian jakaminen teille lukijoille on kuin piristysruiske, joka saa tämän huolienkin värittämän lauantain muuttumaan pikkuisen paremmaksi <3
Hei ja muistuttelisin teitä myös arvonnasta, johon on vielä reilu viikko aikaa osallistua.

4 kommenttia

  1. Kiva yhdistelmä :) eritysesti tuo pilkullinen mekko! Päiväpeiton päällä olet kuvannut? Kiva tuo vohvelimainen kuvio! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo mekko on munkin lemppari:-) Jep, kyseessä on makkarin päiväpeitto, tykkään kans tosi paljon tuosta "isosta" vohvelikankaasta.

      Poista