Tammikuun viimeinen

Tammikuussa


herkuteltiin vuohenjuustollatytöt pääsivät ensimmäistä kertaa tutustumaan Luonnontieteelliseen museooniloittiin lämpimistä neuleista, joihin kääriytyä vihdoinkin paukkuvalla pakkasellaensimmäiset tulppaanit löysivät maljakkoon


lastenhuone koki mullistuksia uusien nukkumisjärjestelyjen muodossaja olohuone kylpi ihanassa valossa useampana päivänä.

Tammikuusta ei tullut ihan sellainen kuin olin kuvitellut. Uuden vuoden projekteihin ja uusiin tuuliin suunniteltu tarmo kului muualle, kun minulle kovin tärkeä läheinen joutui näillä näkymin useaksi kuukaudeksi sairaalaan. Viikkojärjestys koki mullistuksen, kun sairaalakäynnit lisättiin lähes jokaisen päivän ohjelmaan. Tämän lisäksi bloggausaikaa vähensivät vauhtiin päässyt neulomisinnostukseni ja yhden viikon vapaa-ajasta osansa haukkasi Lars Keplerin huikean jännittävä Hypnotisören. Neulominen ja lukeminen - kummatkin hyväksi havaittuja terapiamuotoja, kun huoli painaa mieltä.

Toivoisin, että helmikuussa arki soljuisi sujuvammin uusissa uomissaan, suurin huoli väistyisi ja niille uusille tuulillekin jäisi vihdoinkin aikaa ja energiaa.

4 kommenttia