#33: Harvinaista herkkua

Viime viikonloppuna asukuvien ottaminen ei meinannut onnistua sitten millään. Aiemmin taustana uskollisesti palvellut ruokailutilan nurkka ei vain toiminut keinovalossa, joten Anssi ajoi mut parvekkeelle poseeraamaan. Valoa oli hieman enemmän, mutta kuten kuvattavan tympeähköistä ilmeistä huomaa, niin vannoin jo turhautuneena, että tästä lähin en enää tee asupostauksia / kaikki kuvat otetaan oikeasti ulkona. Tuo myrsky on nyt jo laantunut, mistä kertoo sekin, että päätin kuvat niiden hämyisyydestä huolimatta kuitenkin julkaista.

Syy tähän on harvinainen kampaukseni, sillä edellispäivän kampaajareissulla luottokampaajani innostui latvojen tasoituksen lisäksi väsäämään letin. Ja taitaa muuten olla ensimmäinen kerta sitten lapsuusvuosien (jos niitä takkutukkaani sai silloinkaan), kun mulla oli ranskanletti ja vielä tuollainen sivumalli. Täällä mietitäänkin nyt kuumeisesti, miten mies opetetaan tekemään vastaavia lettejä, koska omiin taitoihini en luota ollenkaan.
Neule Vero Moda / hame Fransa / saappaat Clou

2 kommenttia

 1. Heips! Tää sun harmaa neule on mun yksi lemppari sun vaatteista, näyttää aina kivalta ja vielä tolla letillä: avot! :)
  ja toi uusi harmaa neule vetskarilla takana, on kans ihanan yksinkertainen ja nätti.
  T. Veera sairasvuoteelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, kiitos:-) Joo, mä näköjään hamstrailen nyt näitä harmaita neuleita... Pikaista paranemista!

   Poista