Syksyn ekat

Rakastan kynttilöitä, tuikkuja, erilaisia kynttilänjalkoja ja tuikkukippoja. Voisin hamstrata meille niitä loputtomasti. Kuitenkin se kynttilöiden ja tuikkujen polttelu tuppaa lapsiperheessä jäämään ihan käytännön syistä aika vähälle. Vaikka kynttilänvalo ja tunnelmointi ovat juurikin niitä syksyn hyviä ja kotoisia puolia, niin meillä raapaistiin tulitikku ensimmäisen kerran tänä syksynä vasta eilen. Ja eilen päivällä suoritetun kynttiläkuvaussession jälkeen se pitkään muhinut suunnitelma oli suorastaan välttämätöntä toteuttaa. Muu olisi ollut noloa ja tämän postauksen tekeminen turhaa. Todistusaineistoa viimeisessä kuvassa.6 kommenttia

 1. Kauniit tunnelmalliset kuvat.

  Meilläkin poltellaan kynttilöitä paljon syyskuusta tammikuulle asti. Saunan ikkunan ulkopuolella on kaunis lyhty jossa palaa saunailtana kynttilä.

  VastaaPoista
 2. Tykkään noista Festivo kynttilänjaloista. Omistan niitä 10 kpl...aina kun esim. kirpparilla sopuhintaisen näen ostan.....taitaa vaan nyt olla jo kiintiö täynnä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä kauniita, mutta tänne uppoaa kyllä kaikki muutkin jalat ja tuikkukipot:-) Tällä hetkellä haaveilen varsinkin niistä Kastehelmi-tuikuista.

   Poista
 3. Ihanat värikkäät kynttilät noissa :)
  Kynttilöitä ei koskaan voi olla liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lisää värejä löytyy jemmasta:-D Täydennän yleensä aina kynttilävarastoja päästessäni Tigeriin, sieltä nuokin ovat.

   Poista