Kotimme sydän

Olen tainnut joskus täällä blogissa mainita niinkin, että meilläkin keittiö olisi kodin sydän. Oikeastaan luulen sen varsinaisen keskikohdan löytyvän seinän toiselta puolelta. Ainakin tämä sydän pitää sisässään eniten värejä, tarinoita, muistoja, lukuisia eri kerroksia ja aika paljon kaikkea muutakin. Viime viikolla löysimme tyttöjen kanssa kirjahyllystä kasan viikkoja kadoksissa olleita leluja, sekä Helmin legginsit, jotka olen viimeksi nähnyt kesällä.


Tuo lehtikotelon kyljessä lukeva Costume tarkoittaa muuten tanskalaista Costumea. Lempilehteä kohta kahdeksan vuoden ajalta, jonka olen aina tilaisuuden tullen hankkinut käsiini.6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, kokeilin kerran ja tykästyin, nyt en voisi edes kuvitella muuta järjestystä:-)

   Poista
 2. se on hauskan näköinen :D Olen itsekkin pohtinut kirjahyllyn fiksailua värien mukaan, mutta kun menin myymään melkein kaikki kirjat kirpputorilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Mäkin myin muuton yhteydessa ainakin kolmanneksen meidän kirjoista, mutta näköjään niitä riittää vieläkin..

   Poista
 3. Onpas ihanan näköinen kirjahylly! Itse hankin meille kirjakaapin, kun nyt jo 3-v lapsemme oli tulossa, sillä kirjat piti sijoittaa makkariin. Kirjakaappi on ihan täynnä ja kirjoja on sullottu poikittain ja vaikka miten, kun tila on loppunut. Olen itsekin miettinyt, että osa pitäisi kartia. Toisaalta haaveilen tuollaisesta kunnon kirjahyllystä, mutta se olisi sitten siihen seuraavaan kotiin, jota emme edes suunnittele tällä hetkellä. Olen huono luopumaan kirjoista.

  PS: pitääpä katsoa sieltä meidän kirjakaapista, josko lapsen yhdet kadonneet lapaset löytyisivät sieltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Voin kertoa, että tuossa meidänkin hyllyssä kirjoja on paikoitellen toinen rivi toisien takana, siellä on piilossa osa "värittömistä" kirjoista;-)

   Poista