#23: Yön yli nukkunut Pikku Myy

Usein asioiden kannattaa hautua yön yli. Lukioaikana tämä tapa osoittautui tehokkaaksi varsinkin ruotsin kokeeseen lukiessa (varmaan muihinkin kokeisiin, mutta ruotsin kokeet ovat jääneet sattuneesta syystä paremmin mieleen). Viime hetken pänttäämiset vielä juuri ennen nukkumaanmenoa ja - tadaa- aamulla ja kokeessa muistin kaiken. Tai no en tietenkään ihan kaikkea, mutta silti olin vakuuttunut, että lukemisstrategiani toimii.

Ja kyllähän tuo sama juttu pätee muihinkin asioihin. Kuten tärkeisiin päätöksiin. Kuten esimerkiksi että mitä sitä laittaisi kastejuhliin päälle. Kun edellispäivänä mikään ei ole hyvä ja vaatekaappi täynnä sopimattomia vaatteita, niin seuraavana päivänä sitä saa ahaa-elämyksen ja yhtäkkiä se vaatekaappi onkin täydellinen ja sieltä löytyy täydellinen asu.

Tällä kertaa parhaan kommentin asusta (ja kampauksesta) laukoi miehen sijasta vanhempi tytär: "Äiti, sä näytät ihan Pikku Myyltä!"
Neuletakki Seppälä / hame H&M / toppi Only / sukkikset Norlyn / kengät Wonders / korvakorut Snö of Sweden / rannekoru Lovelinks by Aagaard

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Sanos muuta:-) Vielä kun hiukset sen verran kasvaisivat, että nutturan saisi vielä vähän korkeammalle päälaelle!

   Poista
 2. Hyvä Pikku-Myy! Se on makee se pesusieni, millä toi myy-nuttura tehdään! Enpä tienny, että se noin tehdään!

  Anssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on näitä naisten salaisuuksia (joista siis tiedät nyt yhden...) ;-)

   Poista