Hullut päivät mielessäin

Perjantaina postiluukusta kolahti Hullujen Päivien esite ja sitä onkin tullut nyt viikonloppuna aina luppohetkinä selailtua. Jopa siinä määrin, että väsäsin pari (ai vaan muka pari) kollaasiakin teille. Näitä tuotteita voisin ahtautua paikan päälle katsomaan, jos sille päälle satun. Toivottavasti en;-)


Kotiin kantaisin mielelläni varsinkin noita Hayn tuotteita: Mega Knit-torkkupeiton ja Minimal-pussilakanasetin. Suunnitelmissa on myös jonkin aikaa ollut oma naulakko tytöille ja siltä kantilta tuo Mazen naulakko voisi olla sopiva. Jos ei muuten niin niin, että nykyinen naulakko siirtyy tyttöjen käyttöön ja tämä aikuisille. Marimekon mustavalkoiset kuosit Kivikko-rahissa ja Silkkikuikka-mukissa miellyttävät tällä hetkellä kovasti silmää.


Tyttöjen perusvaatevarastoa voisi täydentää ainakin Name it -legginsien ja Bogin pyjamien muodossa. Tulevaan talveen voisi varustautua Name itin villahaalarein, Kavatin kumpparein ja ainakin Armi tarvitsisi uudet rukkaset. Samanlaiset Reimat ostinkin Helmille Hulluilta Päiviltä vuosi sitten.


Eniten täydennystä vaatekaappiinsa tarvitsisi Anssi. Kollaasin tuotteet ovat mun valitsemia ja Anssin hyväksymiä;-) Tigerin harmaa merinovillaneule olisi taatusti lämmin olematta liian paksu ja tuossa Marc O'Polon neuleessa on ihana kaulus. Melkein samanlaiset kengät kuin nuo Riekerin Anssilla jo onkin. Ja uusi lompakko ja iPhonen suojakotelo (Boss Black) tulisivat oikeasti tarpeeseen. Samoin kuin Bodyguardin takkikin.


Ja kyllähän siltä löytyisi jotain allekirjoittaneellekin. Varsinkin tuo Marimekon mekko olisi ihana (siinä on taskutkin!). Filippa K:n raitaneuleita olen moneen otteeseen katsellut sillä silmällä, mutta toistaiseksi en sitten kuitenkaan ole raaskinut ostaa. Ihanaa raitaa on myös tuossa Etceteran pipossa. Nillkureille mulla ei ole tarvetta, mutta lisäsin nuo Wondersin nilkkurit tähän kollaasiin vinkatakseni niistä teille. Olen omiin Wonderseihini niin älyttömän tyytyväinen, että luulisin näidenkin olevan hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen löytö. Tuo Selected Femmen harmaa college-bleiserikin voisi olla aika monikäyttöinen.

EDIT:

Ehdin jo huokaista "valmis" (aika aikaa vievää tämä kollaasihomma), kun muistin, että omasta kollaasistani jäi uupumaan jotain. Tämä Boss Orangen t-paita on jotenkin tosi kiva. Raita yhdistettynä tuohon tekstiin, tykkään!Lähetä kommentti